Τρελό επεισόδιο σε στάση του ΟΑΣΘ, κάνει τον γύρο της Ελλάδας σήμερα !!!!!


Το περιοδικό Rock Overdose, έλαβε την ακόλουθη καταγγελία από αυτόπτη μάρτυρα σε σκηνικό τσακωμού στην πόλη της Θεσσαλονίκης, παραθέτουμε το κείμενο όπως το έστειλε ο αναγνώστης μας:
 ''Καλησπέρα Rock Overdose, θα ήθελα να αναφέρω ένα γεγονός το οποίο με σόκαρε, όπως πιστεύω  ότι θα σοκάρει και την Rock και Metal κοινότητα και πιστεύω ότι πρέπει να μαθευτεί . Σήμερα ημέρα Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου έτος 2016 στην Θεσσαλονίκη , νεαρός ετών 18 περίπου και μεταλλάς  γρονθοκοπήθηκε από "άντρα" 40 ετών  για τον λόγο ότι παραδέχτηκε πως  είναι σατανιστής και φορούσε τα σήματα του σατανά.
Να λοιπόν πως έγινε το περιστατικό:
Ο νεαρός βρισκόταν σε κεντρική στάση των λεωφορείων του ΟΑΣΘ καθώς τον προσέλκυσε ο 40άρης, μετά από μια σύντομη κουβέντα ο 40άρης γρονθοκόπησε τον νεαρό στο πρόσωπο ρίχνοντας τον στο έδαφος φωνάζοντας «θα το ξανακάνεις αυτό;»
Ο νεαρός σηκώθηκε και απαίτησε να μάθει γιατί τον χτύπησε χωρίς να προσπαθήσει να ανταποδώσει το χτύπημα και ο 40αρης είπε στον νεαρό "πιστεύεις άλλο στον σατανά;" η κάτι αντίστοιχο, ο νεαρός δεν ήθελε καυγά και είπε "όχι". 
Αυτό όμως δεν σταμάτησε τον 40αρη να ξανά χτυπήσει τον νεαρό…Εκείνη την στιγμή ένας άλλος μεταλλάς ο οποίος είδε τι είχε συμβεί αποφάσισε να επέμβει σπρώχνοντας τον 40αρη μακριά από τον νεαρό,  που πλέον έφερε εμφανή τραύματα στο πρόσωπο…
Ο 40αρης κρύφτηκε στο πλήθος καθώς είχαν πλέον πλησιάσει και κάποιοι security ιδιωτικής εταιρείας και ο νεαρός αποφάσισε να πάει στην αστυνομία .
Αλλά δεν τελειώνει εδώ καθώς ο 40αρης έβαλε στόχο τον άλλο μεταλλά που βοήθησε τον νεαρό λέγοντάς του να μην ανακατεύεται και αφού λογόφεραν  έντονα αποφάσισε να ακολουθήσει τον μεταλλά στο λεωφορείο το οποίο πήρε με  ύφος απειλητικό . Δεν φαίνεται να υπάρχει  κάποιο άλλο συμβάν αλλά πιστεύω ότι πρέπει να γίνει γνωστό'' .
 Εμείς σαν Rock Overdose καταδικάζουμε την οποιαδήποτε πράξη βίας και ειδικά τον ρατσισμό απέναντι στη μουσική και στα πιστεύω του κάθε ανθρώπου… Ας ελπίσουμε παρόμοια σκηνικά να μην ξανασυμβούν.
rockoverdose.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη