Ο Γιώργος Μαυρίδης σε νέες περιπέτεις- Τι ετοιμάζει ο δημοφιλής Σαλονικιός παρουσιαστής

Μετά το World Party, ο Γιώργος Μαυρίδης βγαίνει «Στο δρόμο» και ετοιμάζει νέα εκπομπή. Δείτε ποιος θα είναι ο συμπαρουσιαστής του.
Λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστό και επισήμως ότι ο Σάκης Τανιμανίδης θα παρουσιάσει το Survivor στον Σκάι, σας παρουσιάζουμε το νέο τηλεοπτικό βήμα του Γιώργου Μαυρίδη.
Αν και ο ίδιος και ο νέος συμπαρουσιαστής του είχαν ανεβάσει αρκετές εικόνες στα social media, που πρόδιδαν τη συνεργασία τους, αργήσαμε λίγο να... πάρουμε το μήνυμα.
Το θέμα, λοιπόν, είναι ότι ο Γιώργος Μαυρίδης, έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής εκπομπής, η οποία θα είναι κυριολεκτικά «στο δρόμο», όπως και ο τίτλος της.
Μαζί του θα έχει τον Γιώργο Λέντζα (που ανήκε στην τετράδα του World Party) και οι δυο τους θα συνεχίσουν να ταξιδεύουν, αυτή τη φορά όμως μέσα σε ένα παλιό φορτηγάκι.
Οι δύο φίλοι επισκεύασαν ένα παλιό βανάκι και μαζί με την αξιολάτρευτη Μόλλυ, το σκύλο του Γιώργου Μαυρίδη, έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν γυρίσματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και να ανακαλύπτουν ανθρώπους με ενδιαφέρουσες ιστορίες. 
Το ενδιαφέρον του concept είναι πως στο πλαίσιο της εκπομπής, οι δυο παρουσιαστές θα ζουν μέσα στο βανάκι, ενώ θα ταξιδεύουν.




Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo, ήδη δύο τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αποκτήσουν το τηλεοπτικό προϊόν που λέγεται «Στον δρόμο» και ετοιμάζουν πυρετωδώς οι δύο παρουσιαστές. 







.

.

.



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη