Δείτε τι έγινε χτες, σε μια μέρα ΜΟΝΟΝ, στην Θεσσαλονίκη !!!!

Με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών. 
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω (7) άτομα, για κλοπές και απόπειρες κλοπών.

Ειδικότερα:
Απογευματινές ώρες της 25-04-2017, στην περιοχή κέντρου πόλης, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν δύο αλλοδαπές, οι οποίες ευρισκόμενες σε αστικό λεωφορείο και εκμεταλλευόμενες συνθήκες συνωστισμού, αφαίρεσαν πορτοφόλι από τσάντα επιβάτιδος.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, στον Τρίλοφο, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Επανομής συνέλαβαν 39χρονο ημεδαπό, ο οποίος αφαίρεσε ΙΧΕ αυτοκίνητο και προσέκρουσε μ’ αυτό σε τοιχίο οικίας.

Την 25-04-2017, βραδινές ώρες, στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας, περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος προσπάθησε να αφαιρέσει κινητό τηλέφωνο από διερχόμενο άντρα. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε τσάντα γυναίκας, η οποία τελικά αποδόθηκε στην παθούσα.

Το απόγευμα της 25-04-2017, στην Περιφερειακή Οδό, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 33χρονο αλλοδαπό, διότι κατελήφθη να οδηγεί μοτοσικλέτα, που αφαίρεσε νωρίτερα την ίδια ημέρα από το κέντρο πόλης.

Βραδινές ώρες χθες (25-04-2017), περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή κέντρου πόλης, συνέλαβαν νεαρό αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας άλλου προσώπου, που όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αφαιρέθηκε κατά το προηγούμενο 24ωρο, μαζί με τσάντα της κατόχου.

Πρώτες πρωινές ώρες χθες, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αποπειράθηκε να εισέλθει παράνομα σε οικοδομή του κέντρου. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη