Χαλκιδική: Φαντασμαγορικά εγκαίνια σήμερα για το Enigma Mall! (ΦΩΤΟ)

Μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις φέτος στην Χαλκιδική ανοίγει σήμερα και επίσημα τις πόρτες του με τα φαντασμαγορικά εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν από τον όμιλο Μουζενίδη στο νέο στολίδι της Χαλκιδικής, το Enigma Mall!

Η λειτουργία του νέου εμπορικού κέντρου της Χαλκιδικής έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες όπου άρχισε να υποδέχεται κόσμο αλλά τα επίσημα εγκαίνια έναρξης πραγματοποιούνται σήμερα!

Η νέα επένδυση του Ομίλου Μουζενίδη το Enigma Mall Shopping Center, όπου θα απασχολούνται 200 άτομα από την ευρύτερη περιοχή, είναι ένα νέο Εμπορικό Κέντρο που βρίσκεται στον κόμβο Μουδανίων-Μαρμαρά. Στον άνετο χώρο του συγκεντρώνονται πολλές διαφορετικές επιλογές για αγορές, διασκέδαση και φαγητό.


Συνολικά το “Enigma Shopping Center” θα καλύψει στεγασμένο χώρο 3.500 τετραγωνικών και θα στεγάσει στους χώρους του 40 καταστήματα με σαφή προσανατολισμό την γούνα αφού τα 16 καταστήματα θα φιλοξενήσουν επιχειρήσεις του είδους. 
Τα υπόλοιπα καταστήματα που θα υπάρχουν βάσει του σχεδιασμού θα είναι: 4 ρουχισμού, 3 κοσμηματοπωλεία, 2 με αρώματα - καλλυντικά, 1 με παιδικά ρούχα και 1 με παιχνίδια, 1 με οπτικά, 1 με βαλίτσες και είδη ταξιδιού, 1 με λευκά είδη και είδη σπιτιού, 1 με δερμάτινα, 1 αξεσουάρ γούνας, 1 με εικόνες και προϊόντα Αγίου Όρους, 1 με σουβενίρ, 1 με ελαιόλαδο και τοπικά προϊόντα, μία κάβα κρασιών και φυσικά restaurant cafe.

typosthes.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη