Φιλικό στο «Κλ. Βικελίδης», ανάμεσα στους βετεράνους του ΑΡΗ και την Εθνική ομάδα του 2004, για ενίσχυση ασθενή, πρώην παίκτη του ΑΡΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το φιλικό παιχνίδι για την οικονομική ενίσχυση του «μαχητή της ζωής» Αρτούρ Λεκμπέλο, ανάμεσα στους βετεράνους του Άρη και την Εθνική ομάδα του 2004.
Συγκεκριμένα η φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο «Κλ. Βικελίδης» και μετά από κίνηση που πραγματοποίησε η οικογένεια του Άρη, ώστε να ενισχύσει τον Αρτούρ Λεκμπέλο, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Για το φιλικό που έγινε νωρίτερα μίλησε πριν την σέντρα ο πρόεδρος του συλλόγου των βετεράνων του Άρη, Γιάννης Βένος, ο οποίος σημείωσε ότι: «θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΤ για την παρουσία του εδώ, στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε τον Αρτούρ Λεκμπέλο. Υπάρχουν μαζί μας παιδιά που δόξασαν την Ελλάδα στην Πορτογαλία και τους ευχαριστούμε για αυτό. Περνάμε δύσκολα εδώ στον Άρη. Είμαστε από πίκρα σε πίκρα. Προσπαθούμε να ορθοποδήσουμε αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε. Όλα πάνε στραβά. Όμως είμαστε εδώ, όρθιοι και κοντά στην ομάδα μας. Έχουμε ελπίδα μέχρι τέλους ότι θα γίνει κάτι καλό».
Από την πλευρά του ο Γιώργος Καραγκούνης σημείωσε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Εθνικής 2004 ότι: «Καλησπέρα σε όλους. Να ευχηθούμε στον Αρτούρ ταχεία ανάρρωση και όλα να πάνε καλά. Στην οικογένεια του Άρη, ευχόμαστε η ομάδα να γυρίσει γρήγορα στην 1η κατηγορία».

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως την σέντρα του αγώνα την έκανε ο Αρτούρ Λεκμπέλο, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες.
Οι συνθέσεις των ομάδων σε αυτό το σπουδαίο φιλικό:
Άρης: Τολούδης, Χατζόγλου, Κατσιαρός, Κολτσίδας, Βένος , Κούης, Χαρλαμπίδης, Τζήμας, Χατζηνικολάου, Κυζερίδης, Δράμπης.
Εθνική Ελλάδας: Νικοπολίδης, Βόκολος, Νταμπίζας, Κυργιάκος, Βάλλας, Μπασινάς, Τσιάρτας, Γιαννακόπουλος, Καφές, Καραγκούνης, Κούτσης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη