Λουκέτο σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης

Πωλείται τελικά, σύμφωνα με τη διοίκησή της, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Βασίλαγας Α.Ε.3B Markets» που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, λόγω ζημιών και η οικογένεια Βασίλαγα αποχωρεί από τον κλάδο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου, με πιθανό νέο προσανατολισμό της στον τομέα του real estate.
Ο κ. Κώστας Βασίλαγας (γενικός διευθυντής) επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική συνομιλία νεότερες πληροφορίες, που φέρουν την εταιρεία να βάζει πωλητήριο και δήλωσε ότι η πώληση βρίσκεται στην τελική φάση της, με αγοραστή γαλλική αλυσίδα, με τις υπογραφές να αναμένεται να μπουν στα τέλη του τρέχοντος μήνα. Ο τζίρος της Βασίλαγας το 2016 κατά τον ίδιο ήταν ανοδικός, φτάνοντας τα 35 εκατ. ευρώ, αλλά με σημαντικές ζημίες.
Σε παλαιότερες δηλώσεις της η διοίκηση της εταιρείας είχε ισχυριστεί ότι προέβαινε σε «αναδιοργάνωση», διαψεύδοντας τους φόβους των εργαζομένων για λουκέτο και είχε απαντήσει αρνητικά στο ερώτημα εάν η «αναδιοργάνωση» αφορά αλλαγή της μετοχικής της σύνθεσης. Ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων, όπως ήταν αναμενόμενο με βάση την παραπάνω εξέλιξη, δεν έχει γίνει και το περασμένο Σάββατο μεγάλο κατάστημα της αλυσίδας δεν λειτούργησε
naftemporiki.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη