"Τρέχω με τον Σκύλο μου" στο Ωραιόκαστρο

Ο φιλοζωικός σύλλογος "Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου" με την βοήθεια του Δήμου Ωραιοκάστρου διοργανώνουμε τον   2ο Αγώνα Τρέχω με τον Σκύλο μου, την Κυριακή 21 Μαίου ώρα 10-13:00 στην περιοχή Αλώνια όπως και πέρσι με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των αδέσποτων της περιοχής.

Μετά την περσινή πετυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης "Τρέχω με τον σκύλο μου", με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των αδέσποτων του διευρυνόμενου δήμου Ωραιοκάστρου, φέτος αναλαμβάνει την διοργάνωση ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος "Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου" με την συμβολή του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 21 Μαίου 2017 στην περιοχή "Αλώνια" όπως και πέρσι, από τις 10:00πμ έως και τις 13:00μμ.Οι συμμετέχοντες καλούνται να τρέξουν μαζί με τον σκύλο τους στην διαδρομή γύρω από τα Αλώνια.
Ο αγώνας χωρίζεται και φέτος σε τρεις κατηγορίες: α) Μεγαλόσωμα ζώα βάρους μεγαλύτερου των 25 κιλών β) Ζώα μεσαίου βάρους 11-25 κιλών και γ) Ζώα βάρους μικρότερα των 10 κιλών.
Το κόστος συμμετοχής συμβολικά είναι 3 ευρώ. Τα χρήματα θα καταβληθούν την ίδια μέρα της εκδήλωσης, κατά την διάρκεια παραλαβής των αριθμών συμμετοχής.
Θα υπάρχουν δώρα για τους τρεις πρώτους νικητές της κάθε κατηγορίας και κλήρωση για άλλα μικρότερα δώρα για τους τετράποδους φίλους μας.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ: www.surveymonkey.com

Πληροφορίες  και δηλώσεις συμμετοχής για την εκδήλωση επίσης και στις σελίδες του Facebook: Τρέχω με τον σκύλο μου και Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου.
Οι  ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής θα είναι έγκυρες μέχρι την Τετάρτη 17 Μαίου 2017. Θα γίνονται δεκτές και συμμετοχές την ίδια μέρα της εκδήλωσης μία ώρα νωρίτερα από την εκδήλωση.( 9-10πμ)
 Θα υπάρχει ταυτόχρονα την ίδια μέρα δυνατότητα υιοθεσίας αδέσποτων, καθώς και Bazaar με διάφορα είδη, όλα από προσφορές εθελοντών, τα έσοδα του οποίου καθώς και των συμμετοχών, θα διατεθούν για στειρώσεις, περίθαλψη τραυματισμένων και άρρωστων αδέσποτων, εμβολιασμούς, φάρμακα, τροφές.  Γιά κάθε συμμετοχή ο μέγας χορηγός μας η εταιρεία Βιοζώης θα δίνει 5 κιλά τροφές για τα αδέσποτα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη