«Ρίχνουμε τάπα στο ρατσισμό και στο bullying!»

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το παιδικό πρωτάθλημα μπάσκετ που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών (Παράρτημα Παράρτημα Β. Ελλάδος), το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 στη ΝέαΠαραλία Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Συμμετείχαν παιδιά αθλητές, καθώς και παιδιά από τα Κέντρα Φιλοξενίας του Νομού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Οργανισμό της Ύπατης Αρμοστείας και παιδιά «ΡΟΜ» από τον Κέντρο προστασίας ανηλίκων «ο Φαρος του Κόσμου» της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως με τον Αρχιμανδρίτη π. Αθηναγόρα ΛΟΥΚΑΤΑΡΗ.
Τα παιδιά όταν συνδυάζεται ο αθλητισμός μαζί με τις αρχές της φιλανθρωπίας και της ενότητας, σίγουρα αυτό αποτελεί κάτι το πολύ θετικό για τη διαπαιδαγώγησή τους.
Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών (παράρτημα Βορείου Ελλάδος) υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε με επιτυχία και πλήθος συμμετοχών το 1ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 παιδιών, ηλικίας από 09 έως 16 ετών, το οποίο θα διεξήχθη σήμερα Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Δήμου Θεσσαλονίκης στη Νέα παραλία.

Η έναρξη δόθηκε με την ανακοίνωση του συνθήματος: «Ρίχνουμε τάπα στο ρατσισμό και στο bullying!»

Προσκλήθηκαν και συμμετείχαν ομάδες με παιδιά προσφύγων από κέντρα φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης, τα οποία θα συνοδεύονταν από εκπροσώπους του οργανισμού «Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ» καθώς και παιδιά “ΡΟΜ” από το κέντρο προστασίας ανηλίκων της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως «Φάρος του κόσμου».

Στο σημείο οι παρευρισκόμενοι και διερχόμενοι γονείς καθώς και τα παιδιά ενημερώθηκαν για θέματα ασφάλειας διαδικτύου και για θέματα ρατσισμού από συναδέλφους του Τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας.

Ήταν μια γιορτή χαράς και παιχνιδιού, την οποία θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε μελλοντικά  να επαναληφθεί με την συμμετοχή ακόμη περισσότερων παιδιών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη