Ξεσηκωμός στα social media, με την Σαλονικιά βουλευτή που γυροφέρνει τα κόμματα, ψάχνοντας σίγουρη καρέκλα

Κατερίνα Μάρκου: Δεν θα είμαι για πολύ καιρό ανεξάρτητη, η ΝΔ επικαλύπτει τον χώρο του μεταρρυθμιστικού Κέντρου
Η βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης που αποχώρησε προ μηνών από το Ποτάμι τάσσεται υπέρ των μεγάλων σχηματισμών, πλέκει το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη και επισημαίνει ότι η ΝΔ επικαλύπτει τον χώρο του μεταρρυθμιστικού Κέντρου.
Σε ερώτηση αν θα παραμείνει για πολύ ακόμη στις τάξεις των ανεξάρτητων βουλευτών η κ. Μάρκου απάντησε πως όχι αφού οι δυνατότητες παρέμβασης ενός ανεξάρτητου βουλευτή είναι μηδαμινές.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης επεσήμανε ότι συμμερίζεται την άποψη ορισμένων αναλυτών σύμφωνα με την οποία ο χώρος του μεταρρυθμιστικού Κέντρου, που εκπροσωπούσαν παλαιότερα η ΔΗΜ.ΑΡ. και το Ποτάμι, σήμερα επικαλύπτεται από τη Νέα Δημοκρατία.
Ξαφνικά η ίδια φλερτάρει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να κάνει μεταγραφή προς τη ΝΔ.

Ο λόγος είναι πολύ καθαρός. Στη Β´ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης η δημοκρατική συμπαράταξη εκλέγει έναν βουλευτή και συγκεκριμένα τον κ. Γιώργο Αρβανιτήδη.
 Ο ίδιος ούτε βέβαια που συζητούσε ένα τέτοιο ενδεχόμενο να είναι υποψήφια η κ. Μάρκου στο ίδιο ψηφοδέλτιο μαζί του. Ως εκ τούτου η ανεξάρτητη βουλευτής δεν τα βρήκε με το ΠΑΣΟΚ και έτσι η απόφαση της μάλλον είναι οριστική.
Να οδεύσει προς τη Νέα Δημοκρατία που εκλέγει πάνω από έναν βουλευτή στη δεύτερη εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. 
Μετά λοιπόν και αλλοπρόσαλλες αυτές κινήσεις και δηλώσεις, ήταν φυσικό να ακολουθήσει καταιγισμός δηκτικών σχολίων, από χρήστες του twitter.
Πάρτε λοιπόν μια γεύση, του πως αντιλαμβάνονται όλο αυτό το πέρα-δώθε της κ. Μάρκου :




















ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη