Ανοίγει τις πύλες του, το νέο παλάτι της Χαλκιδικής

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου ανοίγει τις πύλες του το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο Sani Dunes, στο γνωστό συγκρότημα του Sani Resort, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Η ανέμελη ζωή σε μία χρυσαφένια αμμουδιά συναντά με έναν μοναδικό τρόπο την πολυτελή ευζωία στο Sani Dunes. Ενας ιδιαίτερος προορισμός όπου η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, η εξαιρετική κουζίνα και το «κομψό» περιβάλλον υπόσχονται το πιο θερμό καλωσόρισμα. Το σύγχρονο στιλ συνδυάζεται άψογα με άριστες πινελιές Μεσογειακής ατμόσφαιρας: χειροποίητα έπιπλα, ακριβά υφάσματα και άφθονη φύση τριγύρω, ενώ το πολυτελές spa, η ιδιωτική παραλία και οι μεγάλες πισίνες συνεισφέρουν στην απόλαυση.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Στο Sani Dunes θα συναντήσετε το απέραντο Αιγαίο, μία ιδιωτική παραλία λίγα μόλις μέτρα μακριά από τη σουίτα σας και μια μεγάλη γκάμα από θερμαινόμενες εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες.
ΔΩΜΑΤΙΑ
Το Sani Dunes έχει 136 υπέροχα δωμάτια και το κάθε ένα από αυτά υποδέχεται τους επισκέπτες του με μοναδικό σύγχρονο στιλ και όλα όσα απαιτούνται για μία αξέχαστη διαμονή.
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΜΠΑΡ
Η Sani Marina Piazza έρχεται να δώσει στην έννοια της ποιότητας και της καλοπέρασης καινούργιο νόημα.
Το Sani Dunes σας προτρέπει να απολαύσετε από ένα χαλαρωτικό cocktail πριν το δείπνο δίπλα στο Pool bar μέχρι υπέροχο γεύμα με συνοδεία απαλής μουσικής. Όλα τα εστιατόρια προσφέρουν μαγευτική θέα στην πισίνα και τη θάλασσα.

Το εστιατόριο Fresco προσφέρει ένα καινοτόμο μενού από τον βραβευμένο σεφ με αστέρι Michelin σεφ Έκτορα Μποτρίνι, ενώ το Beach House προσφέρει μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και άψογη εξυπηρέτηση ακριβώς πάνω στην παραλία. Υπάρχει επίσης μια ευρεία επιλογή νόστιμων και παράλληλα υγιεινών πιάτων, για εκείνους που έχουν προτίμηση στα βιολογικά προιόντα και τη διατροφή χαμηλή σε λιπαρά και μια εξαιρετικά ενημερωμένη λίστα κρασιών, προσεκτικά επιλεγμένη από έμπειρους οινοχόους.







sani-dunes-hotel

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη