Δεν θα το πιστεύετε : Δείτε πόσους τουρίστες περιμένουν φέτος στην Χαλκιδική, στην Κασσάνδρα μόνον !!!!

Πάνω από μισό εκατομμύριο επισκέπτες αναμένεται να φιλοξενήσει η χερσόνησος της Κασσάνδρας φέτος το καλοκαίρι, είτε πρόκειται για άτομα που έχουν εκεί τις εξοχικές τους κατοικίες είτε για τουρίστες, την ώρα που ο μόνιμος πληθυσμός στο λεγόμενο "πρώτο πόδι" της Χαλκιδικής δεν υπερβαίνει τα 20.000 άτομα, σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Κυρίτσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM".

Ο κ. Κυρίτσης είπε ακόμη πως ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε ετοιμότητα, ενώ μίλησε και για ελλείψεις στο κέντρο Υγείας. "Σε επίπεδο πυρασφάλειας και πυροπροστασίας η Κασσάνδρα έχει ένα πυροσβεστικό κλιμάκιο πολύ καλά στελεχωμένο, που απαρτίζεται από προσωπικό με γνώση του αντικειμένου", ανέφερε ο δήμαρχος Κασσάνδρας τονίζοντας ότι η προετοιμασία σε αυτό το επίπεδο είναι εξαιρετική. Το ίδιο ισχύει, σύμφωνα με τον δήμαρχο, και σε ό,τι αφορά την ετοιμότητα της αστυνομίας.

Εκεί όμως που εντοπίζονται προβλήματα είναι στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου υπάρχει ανάγκη για "πολύ περισσότερο ιατρικό προσωπικό", όπως είπε ο κ. Κυρίτσης, αφού ο αριθμός των επισκεπτών αυξάνεται δραματικά, την ώρα που συχνά, η στελέχωση του Κέντρου Υγείας δεν επαρκεί ούτε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μόνιμων κατοίκων στη διάρκεια του χειμώνα.

"Το ανθρώπινο δυναμικό της συγκεκριμένης υπηρεσίας το καλοκαίρι πραγματικά υποφέρει και ξεπερνά συστηματικά τον εαυτό του για να μπορούμε να έχουμε ένα επίπεδο υγείας" σημείωσε ο δήμαρχος Κασσάνδρας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη