Αποτρόπαιο έγκλημα τα ξημερώματα : Εσφαξαν 20χρονο σε μπαρ, πορτιέρης και μπάρμαν


Αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πολυσύχναστο μπαρ του Λαγανά της Ζακύνθου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπεσε νεκρός ένας 20χρονος Αμερικανός τουρίστας που διασκέδαζε με την παρέα του. Ο άτυχος νεαρός δέχθηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε άγρια κοντά στην μπάρα του καταστήματος.
Τα άγρια επεισόδια εκτυλίχθηκαν τις πρωϊνές ώρες της Παρασκευής στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του Αμερικανού τουρίστρα.
Ο άτυχος άντρας κατέληξε κατά την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Ζακύνθου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η συμπλοκή ξεκίνησε όταν ο συγκεκριμένος άντρας διαπληκτίστηκε με φύλακες καταστημάτων στη συγκεκριμένη περιοχή και η σύρραξη γενικεύθηκε για πολύ ώρα στον δρόμο. Ωστόσο ο νεαρός που έκανε διακοπές στο νησί και εκείνη την ώρα ήταν σε γνωστό μπαρ της περιοχής, έφερε πολλές μαχαιριές ενώ δέχτηκε και άγριο ξυλοδαρμό.
Όλα ξεκινούν λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα μέσα σε πολυσύχναστο μπαρ του Λαγανά. Για άγνωστο λόγο η παρέα του Αμερικανού τουρίστα τσακώθηκε με παρέα Σέρβων που επίσης διασκέδαζε στο μπαρ και τα πράγματα πήραν πολύ γρήγορα απρόβλεπτη τροπή.
Ένας 32χρονος Σέρβος που εργάζεται ως πορτιέρης του πολυσύχναστου μπαρ στο Λαγανά της Ζακύνθου και ένας 34χρονος Έλληνας συνελήφθησαν για την εν ψυχρώ δολοφονία του 20χρονου Αμερικανού τουρίστα, ενώ στην Ασφάλεια έχουν προσαχθεί άλλα έξι άτομα.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άτυχος νεαρός δέχθηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι και αμέσως μετά αλλεπάλληλες μαχαιρίες που προκάλεσαν τον θάνατό του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από ακατάσχετη αιμορραγία.
Όπως έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί ζήτησαν και πήραν το οπτικοακουστικό υλικό του καταστήματος. Ο πορτιέρης και υπεύθυνος του μπαρ συλλαμβάνεται μαζί με έναν από τους μπάρμαν. Ακόμη ένας ανακρίνεται για να διαπιστωθεί τυχόν συμμετοχή του στη δολοφονική επίθεση.
Ο άτυχος 20χρονος είχε φτάσει στο νησί της Ζακύνθου πριν από λίγες μέρες για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Όπως έλεγαν φίλοι του στις πρώτες τους καταθέσεις σε αστυνομικούς δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν και δεν προκάλεσε επίσης κανέναν μέσα στο μπαρ.
Η σορός του μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί ποιο από τα τραύματα προκάλεσε τον θάνατό του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη