Να πώς αντιλαμβάνονται την τουριστική ανάπτυξη στην Χαλκιδική, όρθια απολίτιστα τετράποδα με εξοχικά

Αυτό που βλέπετε δεν είναι κάποιο αφηρημένο έργο τέχνης αλλά φωτογραφία μας έστειλε αναγνώστης μας από την Χαλκιδική.
Κατόπιν εργασιών ανακαίνισης σε εξοχική κατοικία στην συγκεκριμένη περιοχή, τα πανέμορφα αυτά μπάζα, αφέθηκαν στην τύχη τους πλάι σε κάδους σκουπιδιών του Δήμου της περιοχής.
Σε απόσταση χιλίων πεντακοσίων μέτρων από το σημείο που βλέπετε, υπάρχει κάδος οποίος είναι αποκλειστικά για μπάζα και υλικά από ανακαινίσεις και οικοδομικά υλικά που δεν χρειάζονται πλέον.
Και όμως, αν και η τοποθεσία απόρριψης μπαζών είναι σε όλους γνωστή, ο συγκεκριμένος γελοίος,  προτίμησε να παρατήσει όπου τον βόλευε τις βρωμιές του.
Βέβαια δεν θα περιμέναμε κάτι καλύτερο, από κάποιον ο οποίος είχε το γούστο να χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους χρωματιστά είδη υγιεινής στο σπίτι του.
Ο απολίτιστος λοιπόν αυτός υπάνθρωπος, αφού θα τελείωσε τις εργασίες του, φανταζόμαστε θα κάθησε με την παρέα του και  θα κατακεραύνωσε  με σκληρά λόγια, το Κράτος και τον Δήμο που δεν νοιάζονται για τους πολίτες και θα έριξε όλα τα βάρη για το χάλι μας, στην Μέρκελ, τον Σόιμπλε, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους εξωγήινους, τα Νφελίμ και τον Τραμπ, σε οποιονδήποτε άλλον δηλαδή, εκτός από τον εαυτό του...
Μάλλον δεν υπάρχει καμία σωτηρία γιατί αυτοί είμαστε και αυτά μας αξίζουν.
 Καληνύχτα σας





ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη