Απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης σήμερα

Η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, εξέδωσε απόφαση απαγόρευσης της κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, στο τμήμα του Περιαστικού Δάσους (Σειχ-Σου), που περικλείεται από την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, την Επαρχιακή Οδό Πεύκων - Ασβεστοχωρίου - Εξοχής και την Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης - Πανοράματος - Χορτιάτη, την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 από ώρα 22.00 μέχρι 06.30 το πρωί της επομένης.

Η απόφαση κρίθηκε αναγκαία κατόπιν εισήγησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, κατά τον οποίο Δείκτης επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς ανήλθε στο επίπεδο 4, με μέγιστο το επίπεδο 5.

Σύμφωνα με την απόφαση, όλα τα σημεία ελέγχου οχημάτων και πεζών θα βρίσκονται στην είσοδο του δάσους και στην συμβολή των δασικών δρόμων με τους αντίστοιχους επαρχιακούς και της περιφερειακής οδού.

Όλοι οι ευρισκόμενοι στο δάσος κατά τις ώρες απαγόρευσης θα απομακρύνονται από τα περιπολικά οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, εκτός των μελών εθελοντικών οργανώσεων (πεζών ή εποχούμενων), που συμμετέχουν στην πυροπροστασία του Περιαστικού Δάσους Θεσ/νίκης ενώ ταυτόχρονα θα γίνεται και καταγραφή των πινακίδων κυκλοφορίας όλων των οχημάτων που κινούνται στο δάσος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη