Άλλα ....κόλπα στην Δυτική Θεσσαλονίκη



Δύο υπαίθρια γυμναστήρια με σύγχρονα όργανα γυμναστικής ειδικά σχεδιασμένα να γυμνάζουν κάθε μυϊκή ομάδα του σώματος, δημιούργησε ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Αντιδημαρχία Αθλητισμού & Νέας Γενιάς κατά μήκος του περιπατητικού διαδρόμου στην οδό Λεωφόρου Δενδροποτάμου & εντός του πρώην Στρατοπέδου Μ. Αλεξάνδρου. Πρόκειται για τους ανοιχτούς χώρους εκγύμνασης και άθλησης, που έχουν ως στόχο να φέρουν τους κατοίκους του Δήμου ακόμα πιο κοντά στον αθλητισμό.






Στους νέους αθλότοπους, μικροί και μεγάλοι, μπορούν να γυμνάζονται δωρεάν, χρησιμοποιώντας μάλιστα εξειδικευμένα και σύγχρονα όργανα γυμναστικής. Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης συνεχίζει να επενδύει στον τομέα του αθλητισμού, με στόχο να κάνει την άθληση κομμάτι της καθημερινότητας όλων.
Ο εξοπλισμός των υπαίθριων γυμναστηρίων περιλαμβάνει όργανο έκτασης ποδιών, stepper, πιέσεων ώμων και έλξεως ώμων, ποδηλάτου, ελλειπτικής κίνησης ποδιών, παράλληλων μπαρων, πάγκου κοιλιακών, όργανο εκτάσεων και βάδισης αέρος κ.λ.π. Κάθε όργανο φέρει πληροφοριακή πινακίδα με αναλυτικές οδηγίες χρήσεως και ενημέρωσης για τους ασκούμενους.


Τους χώρους επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Μανώλης Ιωαννίδης και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη