Η βίλλα της Αθηνάς Ωνάση, στα χέρια ομίλου της Θεσσαλονίκης !!!!



Η Villa Veneziano το νέο μέλος των Anatolia Hotels & Villas
Η Villa Veneziano έχει σχεδιαστεί με βάση τη βενετσιάνικη αρχιτεκτονική και επιρροές από την βυζαντινή παράδοση. Αποτελείται από 5 πολυτελείς σουίτες που μπορούν να εξυπηρετήσουν μέχρι και 12 άτομα.

Το νέο μέλος της “οικογένειας” των Anatolia Hotels & Villas, είναι η Villa Veneziano στη Λευκάδα. Η Villa Veneziano χτίστηκε το 2009 στην πλαγιά ενός κατάφυτου λόφου στην περιοχή Περγιάλι, από το Ρώσο εφοπλιστή Sergei Kaouzof, στη μνήμη της συζύγου του Χριστίνας Ωνάση. Η βίλλα περιβάλλεται από ένα τεράστιο καταπράσινο κήπο 2.000 τ.μ. και προσφέρει πανοραμική θέα στο γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους, στο Μεγανήσι και στο διάσημο νησί Σκορπιός, που ανήκε στην οικογένεια Ωνάση μέχρι το 2013. Βρίσκεται μόλις 15 λεπτά νότια της πρωτεύουσας της Λευκάδας και 3 λεπτά από τη δημοφιλή μαρίνα του Νυδρίου.

Η Villa Veneziano έχει σχεδιαστεί με βάση τη βενετσιάνικη αρχιτεκτονική και επιρροές από την βυζαντινή παράδοση. Αποτελείται από 5 πολυτελείς σουίτες που μπορούν να εξυπηρετήσουν μέχρι και 12 άτομα. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα και διακοσμημένα με κομψό σχεδιασμό και έμφαση στην πολυτέλεια και τη λειτουργικότητα. Οι κοινόχρηστοι χώροι, όπως η τραπεζαρία, η κουζίνα και το καθιστικό είναι ευρύχωροι και διακοσμούνται με μοναδικά έργα τέχνης.

Στη μοναστηριακού τύπου καταπράσινη αυλή του γεμάτη λουλούδια, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το πρωινό τους, διάφορα σνακ ή το ποτό τους. Μεγάλα παράθυρα και αψίδες οδηγούν, στον κήπο με το μπάρμπεκιου και στις σκάλες που οδηγούν στο χώρο της πισίνας με γραφικό pool house.

Η Villa Veneziano μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως 5 ξεχωριστά υπνοδωμάτια τύπου ξενοδοχείου, είτε ως ιδιωτική βίλα. Είναι ιδανική επιλογή για παρέες φίλων και για μεγάλες οικογένειες καθώς και για την διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, τελετών και εταιρικών συναντήσεων.



Παραμένοντας πιστοί στο όραμα τους για συνεχή ανάπτυξη, ο όμιλος Anatolia Hotels & Villas έχει δημιουργήσει πλέον ένα δίκτυο ξενοδοχείων και βιλών με ενιαίο και ολοκληρωμένο σύστημα κρατήσεων, πωλήσεων, marketing & management. Ο όμιλος διαθέτει δυο πλήρως ανακαινισμένα ιδιόκτητα ξενοδοχεία, σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή, τη διαχείριση συγκροτήματος με βίλες και σουίτες, το Senses Luxury Villas & Suites, στη Μύκονο και πλέον τη διαχείριση της Villa Veneziano, στην Λευκάδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη