Μια selfie με την σερβιτόρα, τον οδήγησε στον βίαιο θάνατο, από εξαγριωμένους μπράβους και πορτιέρηδες

Αποκαλύψεις σοκ για το έγκλημα στον Λαγανά
Μετά το αρχικό σοκ που προκάλεσε η δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα, η αστυνομία προσπαθεί να συνθέσει μέσα από τα βίντεο που έχει στη διάθεσή της, το πάζλ του στυγερού εγκλήματος και να οδηγήσει όλους τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνθήκες του εγκλήματος ξεκαθαρίζουν ακόμα περισσότερο από την ανάλυση των εικόνων. Σε αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ο άτυχος Bakari Jaward Henderson να διασκεδάζει με την παρέα του και κάποια στιγμή, να πηγαίνει σε σερβιτόρα του καταστήματος για να βγάλουν μία selfie. Εκεί την τραβάει πιθανότατα σε κατάσταση μέθης και δημιουργείται παρεξήγηση, την οποία αναλαμβάνει να λύσει ο κατηγορούμενος πορτιέρης. Πλησιάζει την παρέα των Αμερικανών που εν τω μεταξύ διαπληκτίζεται με Σέρβους πελάτες του μπαρ και τα πράγματα αγριεύουν επικίνδυνα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος τουρίστας τον χαστουκίζει και ο 32χρονος Σέρβος, με βρετανικό διαβατήριο, του επιτίθεται. Ο ξυλοδαρμός του άτυχου νεαρού έχει ξεκινήσει και οι φίλοι του είναι αδύνατον να τον προστατέψουν. Ο Bakari Jaward Henderson τρέχει εκτός καταστήματος αλλά δεν μπορεί να ξεφύγει. Οι δράστες τον πιάνουν και τον χτυπούν μέχρι θανάτου. Όπως διαπιστώθηκε μάλιστα, τα χτυπήματα συνεχίστηκαν ακόμα και όταν ο 22χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του.
Το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η νεκροψία - νεκροτομή από ιατροδικαστή στην Πάτρα και πλέον η σορός του Bakari Jaward Henderson αναμένεται να μεταφερθεί στις ΗΠΑ για την κηδεία και την ταφή του. Οι γονείς του αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα μετά την τραγωδία. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο θάνατος προήλθε από αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι. Κάποια από αυτά προκάλεσαν στον 22χρονο εγκεφαλική αιμορραγία. Επιπλέον διαπιστώθηκαν κακώσεις σε όλο του το σώμα, ενώ ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως το θύμα δεν πρόλαβε να αντισταθεί στους δολοφόνους του. Ο Alpha μετέδωσε πως ένα από τα χτυπήματα προήλθε από σπασμένο μπουκάλι μπύρας. 
Στις οκτώ και μισή σήμερα το βράδυ του Σαββάτου (08.07.2017) έφτασαν στο δικαστικό μέγαρο και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ζακύνθου, οι οχτώ συλληφθέντες για τον θάνατο του 23χρονου Αμερικανού. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και η αστυνομία είχε αποκλείσει την οδό Τερτσέτη, μπροστά από το δικαστικό μέγαρο.

Στους κατηγορούμενους ασκήθηκε ποινική δίωξη και στην συνέχεια γύρισαν πίσω στα κρατητήρια του Αστυνομικού τμήματος ενώ την Δευτέρα θα αρχίσουν οι ανακρίσεις για το θάνατο του άτυχου τουρίστα.

Οι τελευταίες συλλήψεις - Όλοι αρνούνται τα πάντα
Άλλα έξι άτομα, Σερβικής καταγωγής, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της προχθεσινής νύχτας (07-07-2017) από την Ασφάλεια Ζακύνθου. Η επιχείρηση της αστυνομίας, στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι έξι Σέρβοι κράτησε λίγα λεπτά καθώς οι κατηγορούμενοι δεν προέβαλαν αντίσταση. Οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από τους αστυνομικούς μέσα από τα βίντεο που υπάρχουν από κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων, από το σημείο που έγινε η θανάσιμη επίθεση στον 22χρονο Αμερικανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο βίντεο φαίνονται οι κατηγορούμενοι να χτυπούν τον άτυχο άντρα, ενώ έκπληξη προκάλεσε στους αστυνομικούς ότι κάποιοι από τους συλληφθέντες τον χτυπούσαν την ώρα που ήταν πλέον αναίσθητος στο έδαφος. Από χθες, κρατούνται στο Αστυνομικό τμήμα Ζακύνθου, ένας 34χρονος μπάρμπαν του καταστήματος και ένας 32χρονος Σέρβος με βρετανικό διαβατήριο που εργαζόταν ως ''πορτιέρης'' σε αυτό. Και οι δύο κατηγορούνται για τον φόνο του άτυχου νεαρού. Όλοι αρνούνται τα πάντα και δηλώνουν πως δεν χτύπησαν το θύμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη