Εικόνες ντροπής στην Χαλκιδική....και πάλι !!!!Η μεταβολή των καιρικών συνθηκών τη Δευτέρα σήμανε και τη μαζική αποχώρηση επισκεπτών και κυρίως των ελεύθερων κατασκηνωτών, οι οποίοι για πολλοστή φορά απόλαυσαν δωρεάν τις διακοπές τους, επιβαρύνοντας ταυτόχρονα και τον τοπικό Δήμο με την αποκομιδή των απορριμμάτων.
Σκουπιδότοπος ο Γλαρόκαβος από τους παράνομους κατασκηνωτές
Στα σκουπίδια πνίγεται μία από τις πιο τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής, ο Γλαρόκαβος στην Κασσάνδρα.
Εδώ βέβαια, πρέπει να υπενθυμίσουμε πως η Βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη, μαζί με άλλους Κυβερνητικούς βουλευτές, ζήτησε την νομιμοποίηση του ελεύθερου κάμπινγκ στην χώρα μας !!!!!
Το χρόνιο πρόβλημα που μαστίζει την παραλιακή περιοχή μεταξύ Πευκοχωρίου και Παλιουρίου, ανέδειξε προ ημερών το halkidikifocus.gr, ενώ άμεση ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας, η οποία προέβη και σε συλλήψεις.

Ωστόσο, παρά τις συνεχείς προσπάθειες των διωκτικών αρχών η "γάγγραινα" επιμένει, καταστρέφοντας ουσιαστικά το τουριστικό προϊόν και γενικότερα την εικόνα του προορισμού.
Οι παράνομοι κατασκηνωτές φεύγοντας από το σημείο των "καλοκαιρινών διακοπών" τους άφησαν πίσω τους σκουπίδια ακόμη και ογκώδη αντικείμενα.


Ταυτόχρονα, ορισμένοι παρέμειναν χωρίς να συγκινούνται ή να ανησυχούν για μία ενδεχόμενη νέα αστυνομική επιχείρηση.halkidikifocus.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη