Εφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. χτες βράδυ, σε καφέ του Κορδελιού, του Ευόσμου και της Σταυρούπολης

Από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται εντατικά στοχευμένοι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για την καταπολέμηση της διενέργειας απαγορευμένων παιγνίων.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες (30-08-2017), αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου και Σταυρούπολης, συνέλαβαν συνολικά επτά (7) άτομα.

Ειδικότερα:

  •  Κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Κορδελιού, συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός, καθώς ως υπεύθυνος του καταστήματος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία τριάντα τρεις (33) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε έναν (1) εκ των οποίων διενεργούνταν απαγορευμένα τυχερά παίγνια από θαμώνα που επίσης συνελήφθη.
  •  Έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Ευόσμου, συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος ενεργώντας ως προσωρινά υπεύθυνος, είχε εγκαταστήσει είκοσι επτά (27) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε δύο (2) από τους οποίους διενεργούνταν παράνομα παίγνια από ισάριθμους θαμώνες που επίσης συνελήφθησαν.
  •  Κατά τη διάρκεια ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Σταυρούπολης συνελήφθησαν 33χρονη ημεδαπή – ιδιοκτήτρια του καταστήματος και μία θαμώνας, καθώς διαπιστώθηκε η εγκατάσταση δύο (2) παιγνιομηχανημάτων από την πρώτη και η διενέργεια απαγορευμένων τυχερών παιγνίων από τη δεύτερη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη