Νέα επένδυση στην Θεσσαλονίκη, από μεγάλη εταιρία


Δημιουργία νέων γραφείων στη Θεσσαλονίκη.
Ολοκληρώθηκε το πρώτο σημαντικό βήμα ενός φιλόδοξου έργου.
Αξιοποιώντας τη σημαντική εμπειρία της στην ανάπτυξη ανθρώπων και συνεργατών και διατηρώντας σταθερά ως γνώμονα την ευημερία της Εταιρείας, η ΑΧΑ, ολοκλήρωσε στο υποκατάστημα Θεσσαλονίκης το πρώτο στάδιο ενός φιλόδοξου και ουσιαστικού έργου: τη δημιουργία ενός νέου εργασιακού περιβάλλοντος.

Η περαιτέρω αύξηση της παραγωγικότητας, η ταχύτερη ανάπτυξη μιας κουλτούρας καινοτομίας, η βέλτιστη χρήση των σύγχρονων εργαλείων εργασίας, βρίσκονται στο επίκεντρο του έργου. Οι τρεις αυτοί άξονες θα αποτελέσουν οδηγούς για την ΑΧΑ της νέας εποχής αυξάνοντας, μεταξύ άλλων, τη δέσμευση εργαζομένων και συνεργατών, το wellbeing στην καθημερινότητα όλων των ανθρώπων της Εταιρείας. Παράλληλα θα εξισορροπήσουν ακόμα περισσότερο την επαγγελματική και προσωπική ζωή, με αιχμή του δόρατος την πρωτοβουλία «I am AXAually Home», η οποία έχει ανοίξει το δρόμο σε περισσότερους από 65% των ανθρώπων της ΑΧΑ να εργάζονται μία φορά την εβδομάδα από το σπίτι. 

Η Εταιρεία που αξιολογήθηκε ως #1 Best Workplace στην Ελλάδα (2016, κατηγορία άνω των 250 εργαζομένων), προχωρά από σήμερα ένα βήμα πιο μακριά σχεδιάζοντας νέα γραφεία, τα οποία θα συστεγάζουν το υποκατάστημα της ΑΧΑ στη Βόρεια Ελλάδα και τα δύο γραφεία αποκλειστικού δικτύου σύμφωνα με το πνεύμα ONE AXA.

«Ολοκληρώσαμε το πρώτο βήμα ενός πολύ σημαντικού έργου, που οδηγεί την ΑΧΑ Ελλάδας στη νέα εποχή. Ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη, επενδύουμε στη δημιουργία νέων γραφείων και δείχνουμε έμπρακτα τη στρατηγική μας κατεύθυνση για ανάπτυξη, δέσμευση και ισορροπημένη ζωή των ανθρώπων μας. Απώτερος σκοπός όλων μας είναι να οδηγούμε την ΑΧΑ όλο και πιο ψηλά» ανέφερε η Άννα Μανιάτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, ΑΧΑ Ελλάδας.

«Αποτελώντας μία Εταιρεία που έχει ως αποστολή να στηρίζει τους ανθρώπους να ζουν καλύτερα, ξεκινάμε πάντα από τους δικούς μας ανθρώπους. Η επένδυση σε νέες βέλτιστες πρακτικές εργασίας αποτελεί μέρος του στρατηγικού μας μετασχηματισμού, ώστε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους εργαζόμενους της ΑΧΑ και κατ’ επέκταση τους πελάτες μας» είπε ο Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη