Ποτάμια οι δρόμοι στην Θεσσαλονίκη από την ισχυρή καταιγίδα-Πλημμύρισαν σπίτια

Πλημμύρες, τροχαία και εγκλωβισμοί από την κακοκαιρία 
Η κακοκαιρία χτύπησε και τη Θεσσαλονίκη με τις εικόνες να αποτυπώνουν πλήρως τα όσα έγιναν στην πόλη.
Πλημμύρες και κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους.
Πλημμύρες και προβλήματα προκλήθηκαν το βράδυ και τις πρώτες πρωινές ώρες στη δυτική Θεσσαλονίκη από την κακοκαιρία. Οι έντονες και πολύωρες βροχοπτώσεις έφεραν προβλήματα χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.
Υπόγεια σπίτια πλημμύρισαν, οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους, ενώ δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια. ‘
Έως τις 4 τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική δέχθηκε 120 κλήσεις, ενώ κλιμάκια του Σώματος πραγματοποίησαν 13 αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και σε τέσσερις περιπτώσεις χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν οδηγούς από τα οχήματά τους τα οποία είχαν «κολλήσει» στα νερά.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι επί ώρες η κυκλοφορία ήταν αδύνατη σε δρόμους του Ευόσμου, του Κορδελιού και του Δενδροποτάμου, ενώ μεγάλος όγκος νερού συγκεντρώθηκε στην οδό Μοναστηρίου και στα ΚΤΕΛ Μακεδονία.
Σε “ποτάμια” μετατράπηκαν, η οδός Αριστοτέλους και Μεγάλου Αλεξάνδρου, στον Εύοσμο. Μεγάλο το ύψος του νερού, στην οδό Μοναστηρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στον Περιφερειακή Οδό στο ύψος του Παπαγεωργίου, με κατεύθυνση δυτικά, σημειώθηκε καραμπόλα με 4 αυτοκίνητα. Λόγω της βροχής, αναβλήθηκε η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα, στη Μονή Λαζαριστών.
Για σήμερα, προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά περιόδους στη Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη