"Έκτακτη" συνεδρίαση της περιβαλλοντολογικής επιτροπής της Βουλής την επόμενη ...Τετάρτη για την πετρελαιοκηλίδα !!!!

Έκπληκτοι διαβάζουμε σε σχετικό δελτίο τύπου πως η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος της Ελληνικής Βουλής, θα συνεδριάσει "εκτάκτως" την ....επόμενη Τετάρτη 20 του Σεπτέμβρη για το τεράστιο θέμα που προέκυψε με την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό από πετρελαιοκηλίδα !!!!

Η πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό από το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη» έφτασε στη Γλυφάδα και (δυστυχώς) προχωρά, με την λαλίστατη όσον αφορά θέματα της εκλογικής της περιφέρειας στην Χαλκιδική, κυρίας Αικατερίνης Ιγγλέζη, να προεδρεύει της επιτροπής αυτής της Βουλής.
Είναι απορίας άξιον βέβαια, πώς τόσες πολλές μέρες μετά το ναυάγιο και ενώ έχει συντελεστεί μία Βιβλική οικολογική καταστροφή, η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής να τελεί εν υπνώσει.
Αντίθετα όσον αφορά την διαμάχη της κυρίας Ιγγλέζη με την "Ελληνικός Χρυσός" η οποία προχωρά στην μεταλλευτική επένδυση στην εκλογική της περιφέρεια, η γνωστή σε όλους για την μαχητικότητα της, κυρία βουλευτής, γράφει υπερωρίες σε τηλεοπτικά κανάλια, ραδιόφωνα και συνεντεύξεις.

Αναφέρει λοιπόν η ανακοίνωση για τη σύγκληση της επιτροπής της Βουλής για το περιβάλλον :
"Την Τετάρτη 20.09.2017 και ώρα 10:30πμ η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος θα συνεδριάσει εκτάκτως με θέμα την αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης που προκλήθηκε από την βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» στην θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της ν. Αταλάντης, κατόπιν έγγραφου αιτήματος του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κυρίου Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Στην συνεδρίαση θα κληθούν ακόμα για να ενημερώσουν επί του θέματος συναρμόδιοι φορείς, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Περιβαλλοντικές Οργανώσεις και επιστήμονες."

Η βουλευτής Χαλκιδικής κ Ιγγλέζη, είχε γίνει γνωστή στο πανελλήνιο λίγο καιρό νωρίτερα, όταν όντας βουλευτής Χαλκιδικής του πιο τουριστικό νομού της Βορείου Ελλάδος, ζήτησε μαζί με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την νομιμοποίηση του ελεύθερου κάμπινγκ !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη