Survival Secret τέλος : Οι γκάφες και η χαμηλή τηλεθέαση, το σβήνουν εντελώς ;;


Ο προβληματισμός και η μεγάλη απόφαση!
Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη του καναλιού είναι ιδιαίτερα προβληματισμένα, όχι τόσο για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά για το γεγονός ότι η μία γκάφα διαδέχεται την άλλη στο reality και πλέον αποτελεί αντικείμενο χλευασμού και μόνο!
Το Survival Secret μετράει ήδη μια εβδομάδα "ζωής" όμως οι άνθρωποι του Epsilon δείχνουν ιδιαίτερα προβληματισμένοι, όχι τόσο για τα νούμερα τηλεθέασης, όσο για το ότι το ριάλιτι επιβίωσης από την όχι και τόσο μακρινή Κουρούτα έχει γίνει αντικείμενο χλευασμού από τους τηλεθεατές αλλά και με ΜΜΕ που ασχολούνται ακόμη !!!
Σκέψεις της παραγωγής να βάλει ένα "τέλος" στο μαρτύριο, τόσο το δικό τους, όσο και των παικτών των δύο ομάδων! Η αντιγραφή του Survivor δεν έχει μέχρι σήμερα την αντίστοιχη επιτυχία, ενώ επεισόδιο με επεισόδιο τα νούμερα τηλεθέασης είναι όλο και χειρότερο!

Μάλιστα σε δύο βδομάδες από σήμερα, αρχίζει στον ΑΝΤ1 και το NOMADS, το οποίο είναι μια πολύ ακριβή παραγωγή και αναμένεται να κάνει πάταγο αντίστοιχο του Survivor! Επομένως αν σήμερα το Survival Secret κάνει γύρω στο 15% τηλεθέαση οι υπεύθυνοι πιστεύουν πως σε δυο βδομάδες δεν θα ξεπερνούν ούτε το 2-3%!

Πρώτη σκέψη του Epsilon είναι να αλλάξει ώρα στο ριάλιτι μόλις αρχίσουν οι Νομάδες στον ΑΝΤ1, αφού η πτώση είναι δεδομένη, ενώ δεν λείπουν και οι σκέψεις για πρόωρο τέλος στο Survival παρά τις υψηλές βλέψεις που υπήρχαν εξαρχής! 
Προς το παρών ωστόσο συνεχίζουν και βλέπουμε...

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη