“Σώστε τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ”


Πανελλήνια  Κίνηση  Ερυθροσταυριτών “Σώστε τον ΕΡΥΘΡΟ  ΣΤΑΥΡΟ”

Το ποτήρι ξεχείλισε. 
Ανακοινώνουμε σήμερα την δημιουργία της  Πανελλήνιας  Κίνησης  Ερυθροσταυριτών “Σώστε τον ΕΡΥΘΡΟ  ΣΤΑΥΡΟ” που αποτελείται από ομάδες αγανακτισμένων Ερυθροσταυριτών σχεδόν από όλη την Ελλάδα.
Ερυθροσταυρίτες (Εθελοντές, μέλη Περιφερειακών Δ.Σ. και εργαζόμενοι) από όλη την Ελλάδα βλέπουμε με οδύνη τον Ε.Ε.Σ. να διαλύεται στο όνομα σκοπιμοτήτων και δημιουργίας ενός στρατού από αρεστούς και υπάκουους.
Υπάκουοι είμαστε και εμείς, αλλά στην ιδέα του κινήματος και όχι στις διαθέσεις καμιάς διορισμένης διοίκησης και του περιβάλλοντος της.
Μια διοίκηση που διορίστηκε από τον Υπουργό  Άδωνη Γεωργιάδη με εντολή να διενεργήσει εκλογές σε έξι (6) μήνες  με διάφορα νομικά τερτίπια παραμένει για έκτο εξάμηνο στην θέση της.
Στο διάστημα αυτό ο Πρόεδρος κ. Αυγερινός τηρεί τον λόγο του και υλοποιεί το πλάνο του το οποίο το ανακοίνωσε σε δημόσια εκδήλωση (κοπή πίτας) στην Θεσσαλονίκη: «Τον Ερυθρό Σταυρό θα τον κάνω όπως θέλω εγώ ή θα τον κλείσω». 

Κύριε Πρόεδρε αγοράσατε κανέναν Ε.Ε.Σ. και δεν το ξέρουμε; Αν ναι, ανακοινώστε το επίσημα. Διαφορετικά να κάνετε ότι θέλετε και να το κλείνετε όποτε θέλετε όταν ανοίξετε δικό σας Φαρμακείο. Μέχρι τότε ή υπηρετήστε τον Ε.Ε.Σ. σύμφωνα με τις επιταγές  του Κ.Δ.Σ. της Διεθνούς Ομοσπονδίας Εθνικών Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου  (Δ.Ο.Ε.Σ.Ε.Σ./IFRC) της Γενεύης ή παραιτηθείτε.

Εδώ και μια διετία περίπου υπάρχει μια συνεχής αποδόμηση του Ε.Ε.Σ. από έμπειρα στελέχη που επί σειρά ετών προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ.  
Εξοντωτικές τιμωρίες  με αστείες και παράτυπες δικαιολογίες, παραγκωνισμοί, διαγραφές και εξαναγκασμοί σε παραίτηση είναι στην ημερήσια διάταξη. 
Τιμωρίες που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την αποπομπή από θέσεις ευθύνης (π.χ. Αρχηγός τμήματος) αλλά με ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ άσκησης της Εθελοντικής προσφοράς προς συνανθρώπους μας. Ποιος άλλος εκτός από τον Θεό μπορεί να τιμωρήσει την Ελληνική κοινωνία; 
Εκτός αν τον έχετε υποκαταστήσει.  
Ο όρος «απολογία» σας είναι άγνωστος, η έκφραση γνώμης για οποιοδήποτε θέμα απαράδεκτη, τα mails που παρακάμπτουν τα Περιφερειακά Συμβούλια που τα έχετε καταντήσει διακοσμητικά στοιχεία και ο εκφοβισμός των Ερυθροσταυριτών καθημερινότητα.
Καταδικασμένοι από την Δικαιοσύνη υπάλληλοι αναλαμβάνουν να σώσουν και να αναδιοργανώσουν τμήματα ενώ θα έπρεπε να έχουν αποπεμφθεί. 
Πολλές και διάφορες αναθέσεις (αντί διαγωνισμών) που χρήζουν διερεύνησης.
Δημιουργία νέου καταστατικού-εκτρώματος και χρησιμοποιείται κατά το δοκούν. Ανά περίπτωση χρησιμοποιείται το παλιό ή το νέο καταστατικό για να δικαιολογηθούν αποφάσεις περίεργες έως παράλογες. Εκτός αν κρύβει κάτι άλλο η πρακτική αυτή που δεν το γνωρίζουμε εμείς.
Και αναφερόμαστε μόνο σε κάποια γενικά στοιχεία που είναι η κορυφή του παγόβουνου.
Μέχρι σήμερα κρύβατε όσα συμβαίνουν σε όλη τη Ελλάδα καλυπτόμενοι από την δική μας ανοχή και την αποδοχή της λογικής να «μη βγαίνει τίποτα προς τα έξω». Και ότι έβγαινε, παρέμενε στα άδυτα του 5ου ορόφου της Λυκαβηττού ή στα στενά όρια της κάθε τοπικής κοινωνίας. Που να μάθουν η Καβάλα και η Τρίπολη τι γινόταν στον Πειραιά και στην Λάρισα ή στο Πύργο.
Τέλος όμως αυτά κύριε Πρόεδρε.
Ανακοινώνουμε σήμερα την δημιουργία της  Πανελλήνιας  Κίνησης  Ερυθροσταυριτών “Σώστε τον ΕΡΥΘΡΟ  ΣΤΑΥΡΟ” που αποτελείται από ομάδες  Ερυθροσταυριτών σχεδόν από όλη την Ελλάδα και δημιουργείται με ένα σκοπό. 
Να φέρνει στο φως της δημοσιότητας πανελλαδικά ότι συμβαίνει σε κάθε πόλη αλλά και στα κεντρικά γραφεία του Ε.Ε.Σ. Και να είστε σίγουροι πως το υλικό που υπάρχει είναι πολύ και ενδιαφέρον. 

Στην Κίνηση συμμετέχουν, μέχρι στιγμής, ομάδες Ερυθροσταυριτών από τις πόλεις:  ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΛΑΡΙΣΑ – ΤΡΙΠΟΛΗ - ΚΑΒΑΛΑ  - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΑΘΗΝΑ. Για ευνόητους λόγους τα ονόματα Εθελοντών που γλύτωσαν τον αποκεφαλισμό, μέλη Περιφερειακών Δ.Σ. και εργαζόμενοι δεν θα δημοσιοποιούνται. Θα είναι όμως η βασική πηγή πληροφοριών και εγγράφων που θα δημοσιεύονται.

Στην Πανελλήνια Κίνηση, θα είμαστε όλοι ισότιμοι,  δεν θα υπάρχουν επικεφαλής (Πρόεδροι, Διευθυντές, Αρχηγοί, κ.λ.π.) γιατί δεν μας ενδιαφέρουν αυτά. Λόγω γεωγραφικής θέσης αποφασίσαμε από κοινού ο συντονισμός να γίνεται από την Λάρισα εκεί όπου σύντομα θα δοθεί μια συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ όλης της χώρας για την επικρατούσα σήμερα κατάσταση στον Ε.Ε.Σ.    
Δεν είμαστε εμείς και δεν θα γίνουμε οι δικαστές. Είμαστε Έλληνες πολίτες και κυρίως ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. Είμαστε ο πραγματικός Ε.Ε.Σ. και σημαία μας θα είναι η διαφάνεια.
Εμείς θα δημοσιοποιούμε όλα όσα συμβαίνουν με αποδεικτικά στοιχεία μόνο επίσημα έγγραφα και επώνυμες καταγγελίες και θα τα προωθούμε στις αρμόδιες αρχές. Κ.Δ.Σ. Γενεύης, Ελληνική Κυβέρνηση και κόμματα, Δικαστικές αρχές και στα ΜΜΕ σε όλη την Ελλάδα. Αυτοί θα κρίνουν. 
Και η κοινωνία…   

Για την Π.Κ.Ε. “Σώστε τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ” 
Ομάδα Ερυθροσταυριτών Λάρισας
Ομάδα Ερυθροσταυριτών Πειραιά
Ομάδα Ερυθροσταυριτών Θεσσαλονίκης
Ομάδα Ερυθροσταυριτών Ηρακλείου
Ομάδα Ερυθροσταυριτών Τρίπολης
Ομάδα Ερυθροσταυριτών Ιωαννίνων
Ομάδα Ερυθροσταυριτών Καβάλας
Ομάδα Ερυθροσταυριτών Αθήνας


Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Εκλογές 2019 Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: “Σώστε τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ”
“Σώστε τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ”
https://4.bp.blogspot.com/-W80wyS8KwCE/WekJNqcZqeI/AAAAAAAA97s/ovFUtq6wWtMazsLIM99Sn56gJ99CWBDIgCLcBGAs/s640/%25CF%2581%25CF%2584%25CE%25B3%25CF%2585.JPG
https://4.bp.blogspot.com/-W80wyS8KwCE/WekJNqcZqeI/AAAAAAAA97s/ovFUtq6wWtMazsLIM99Sn56gJ99CWBDIgCLcBGAs/s72-c/%25CF%2581%25CF%2584%25CE%25B3%25CF%2585.JPG
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2017/10/blog-post_335.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2017/10/blog-post_335.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy