Διαμαρτυρία βουλευτή της Θεσσαλονίκης, για μη προβολη του εργου του και του κομματος του


Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακατω επιστολή, οπως μας την απέστειλε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με την Χρυσή Αυγή, κ. Αντώνης Γρέγος :

"Αγαπητοί Κύριοι,
Εδώ και λίγους μήνες σας αποστέλλουμε σε τακτική βάση ερωτήσεις που κατατίθενται στην Βουλή από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνιο Γρέγο, και αφορούν σημαντικά προβλήματα της πόλης μας και όχι μόνο. 

Εκτός φωτεινών εξαιρέσεων, οι περισσότεροι από εσάς δεν βρίσκεται σημαντικό να ενημερώσετε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης ότι κάποιος ενδιαφέρεται για τα προβλήματα αυτής της πόλης και προσπαθεί να πάρει απαντήσεις για την επίλυση τους από τους αρμόδιους υπουργούς.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτό γίνεται στα πλαίσια φίμωσης του Λαϊκού Συνδέσμου, ή απλά θέλετε να αποκρύψετε από τους Έλληνες πολίτες τον διαρκή αγώνα των βουλευτών μας για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των Ελλήνων καθώς και της καθημερινότητας τους, με όσα μέσα, αυτοί διαθέτουν, από τα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Υποτίθεται ότι είστε δημοσιογραφικά σάιτ που στόχο έχουν την ενημέρωση και όχι την απόκρυψη ειδήσεων.
 Και στα πλαίσια αυτής της λειτουργίας σας διαπιστώσαμε με έκπληξη ότι δεν αναφερθήκατε καθόλου στην αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής για την μεγάλη κομπίνα που στήθηκε με τα τετραψήφια νούμερα, παρόλο που σας στείλαμε τα στοιχεία και τις ημερομηνίες που αποκαλύπτουν ότι πρώτος ο Λαϊκός Σύνδεσμος έφερε στην βουλή το θέμα αυτό, καθώς και στην δικαιοσύνη, μέσω του Βουλευτή μας Αντωνίου Γρέγου.

Αν πραγματικά η απόκρυψη όλων αυτών γίνεται μέσω εντολών για την φίμωση μας, ας έχετε τουλάχιστον το θάρρος να το παραδεχτείτε δημόσια και να μας κάνετε την <<τιμή>> να μας απαντήσετε για πιο λόγο συνεχίζεται την πολιτική αυτή της απόκρυψης από τον Ελληνικό λαό, της μεγάλης προσπάθειας της Χρυσής Αυγής να επέμβει με όποιο τρόπο μπορεί και να δώσει λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα όλων μας.

Με τιμή
Αντώνιος Γρέγος
Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη