ΤΩΡΑ-Τελος στο θρίλερ : Εμφανιστηκεο αγνοούμενος Ηλίας


Ο 35χρονος βρίσκεται πλέον κοντά στους δικούς του ανθρώπους...
O Ηλίας Ντρίκος βρέθηκε ζωντανός στη Θεσπρωτία με το θρίλερ της εξαφάνισής του, να έχει ευτυχώς αίσιο τέλος. Ο κτηνοτρόφος ήταν αγνοούμενος από τις 24 Σεπτεμβρίου, όταν χάθηκαν τα ίχνη του από τον στάβλο που διατηρεί η οικογένειά του στην περιοχή Σίδερη Φιλιατών στη Θεσπρωτία.

 Οι έρευνες των Αρχών απο την πρώτη μέρα της εξαφάνισής του συνεχίζονταν με αμείωτη ένταση με τη συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και εθελοντών. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του πήρε μέρος και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Ηλίας Ντρίκος επέστρεψε σπίτι του
Το πρωί η αγωνία των οικείων του έλαβε τέλος καθώς ο ίδιος επέστρεψε σπίτι, σκορπώντας χαμόγελα ανακούφισης στη σύζυγό του και στα παιδιά του αλλά και σε όλο το χωριό που συμπαραστεκόταν όλες αυτές τις μέρες στις δύσκολες ώρες που περνούσε η οικογένειά του. 

Ο 35χρονος κτηνοτρόφος είναι καλά στην υγεία του αλλά για προληπτικούς λόγους θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Περισσότερα για την υπόθεση αναμένεται να γίνουν γνωστά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εξαφάνιση στη Θεσπρωτία: Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή, 24.09.2017. Τα ίχνη του Ηλία Ντρίκου χάθηκαν το πρωί εκείνης της ημέρας. Συγκεκριμένα όταν πήγε στον στάβλο που διατηρεί η οικογένειά του, για κτηνοτροφικές δουλειές. Κάτι που συνήθιζε να κάνει καθημερινά.

Με τις ώρες να περνούν και τον ίδιο να μην επιστρέφει, οι οικείοι του απευθύνθηκαν στις Αρχές. Λίγο αργότερα εκδόθηκε Silver Alert για τον 35χρονο κτηνοτρόφο από τη Σίδερη Φιλιατών Θεσπρωτίας και αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση αναζήτησής του, με άνδρες της ΕΜΑΚ και αστυνομικούς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη