3η Ημερίδα Εναλλακτικής Άσκησης, στις 10 Δεκεμβρίου στη ΧΑΝΘ


Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, λάτρεις των εναλλακτικών τρόπων άσκησης θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ένα ευχάριστο πρωινό επιλέγοντας ανάμεσα σε δέκα διαφορετικά είδη άσκησης που συνδυάζουν σώμα, ψυχή και πνεύμα.

Από τις 11:00 έως τις 16:00 οι δέκα, πλήρως εξοπλισμένες, αίθουσες γυμναστικής που βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο της ΧΑΝΘ θα λειτουργούν για εσάς που είστε σε αναζήτηση δραστηριότητας αλλά και εσάς που επιθυμείτε να γνωρίσετε νέα είδη άσκησης.

Με το συμβολικό εισιτήριο των 6,00€ κάθε συμμετέχοντας θα μπορεί να διαμορφώσει το πρόγραμμά του όπως επιθυμεί και να γνωρίσει έως και 5 διαφορετικά είδη εναλλακτικής άσκησης.
Παράλληλα με την ημερίδα από τις 11:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθεί εισαγωγικό σεμινάριο Rebirthing Breathwork, με τον Σήφη Α.Κ. Παγκαλίνη, Certified Breathing Coach και το οποίο θα περιλαμβάνει, αναπνευστικές ασκήσεις, δυναμική της αναπνοής, συνεδρία αναπνοής, ενσωμάτωση και μοίρασμα της εμπειρίας. Περιορισμένες θέσεις.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης καθηγητής Φυσικής Αγωγής , MSc. Πιστοποιημένος Aqua Pilates Instructor Beco Aqua College, από την ομάδα του all about aquatics, θα διδάξει ένα μάθημα Aqua Pilates Dynafloat, ενώ θα κάνει και επίδειξη της νέας μόδας στα προγράμματα fitness πισίνας, το BeBoard.

Όλοι οι Trainers θα είναι ντυμένοι από τον αποκλειστικό χορηγό της εκδήλωσης, την MED

Η προεγγραφή είναι απαραίτητη ενώ η κατοχύρωση της θέσης γίνεται με την πληρωμή του αντιτίμου στο ταμείο της ΧΑΝΘ ή μέσω τραπέζης.

Πληροφορίες: Τμήμα Γυμναζομένων ΧΑΝΘ- 231 600 1000 εσωτ. 0822 & 0821

Email: ph-edu@ymca.gr

Προεγγραφή: ΕΔΩ

Περιγραφή τμημάτων ΕΔΩ

Facebook event: ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη