Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Γεννηματάς και σχετική Ερώτηση για την κακή κατάσταση του

Το νοσοκομείο "Γ.Γεννηματάς" Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Βουλευτής Χρυσής Αυγής Α' Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος, ο οποίος έπειτα από επαναλαμβανόμες καταγγελίες διαπίστωσε  ιδίοις όμμασι τα προβλήματα του νοσοκομείου.. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις τόσο στον προαύλιο χώρο, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του νοσοκομείου είναι σε κακή κατάσταση.
Ελλείψεις σε αναλώσιμα υλικά όπως γάζες, σεντόνια κτλ.

 Κατ' επανάληψη όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, έχουν καταθέσει ερωτήσεις που αφορούν προβλήματα υγείας, αλλά ο αρμόδιος υπουργός αρνείται προκλητικά να απαντήσει.

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΘΕΜΑ: «Σε κακή κατάσταση οι εγκαταστάσεις στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς  στη Θεσσαλονίκη»   
Οι κτιριακές εγκαταστάσεις τόσο στον προαύλιο χώρο όσο και στους εξωτερικούς χώρους του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, στη Θεσσαλονίκη, είναι πραγματικά σε πολύ κακή κατάσταση. Ειδικότερα, τα μηχανήματα εξαερισμού είναι κακοσυντηρημένα, τα καθίσματα στις αίθουσες αναμονής είναι σπασμένα, παρατηρούνται φθορές σε τοίχους και στην εξωτερική περίφραξη, ο φωτισμός είναι ανεπαρκής και τα σκουπίδια δεν συλλέγονται με αποτέλεσμα η δυσοσμία να είναι έντονη. Είναι σαφές ότι η εικόνα που περιγράφεται ανωτέρω, δεν ανταποκρίνεται στις απαιτούμενες συνθήκες ενός νοσοκομείου που εξυπηρετεί χιλιάδες ασθενείς. Το προσωπικό, οι ασθενείς και οι συνοδοί τους έχουν κατ’ επανάληψη καταγγείλει τα προβλήματα αλλά οι αρμόδιοι δεν έχουν πράξει τίποτα και οι συνθήκες επιδεινώνονται.
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
1) Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκατάστασης και συντήρησης του κτιριακού συγκροτήματος του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς;
Αθήνα, 11/12/2017
Ο ερωτών Βουλευτής
Αντώνιος Γρέγος
Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη