Η «Παραμυθοχώρα» άνοιξε τις πύλες της, στο Στρατώνι της Χαλκιδικής

«ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ» ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ 
 Δέκα χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος η γνωστή σε όλους «Παραμυθοχώρα» στο Στρατώνι. Το θεματικό πάρκο των Χριστουγέννων που χαρίζει κέφι, ξεγνοιασιά και χαρά σε μικρούς και μεγάλους. 

Η μαγεία των Χριστουγέννων άλλωστε δεν έχει ηλικία. Η «Παραμυθοχώρα» άνοιξε τις πύλες της το απόγευμα της Κυριακής και θα λειτουργεί ως την 1η Ιανουαρίου 2018, με δωρεάν είσοδο για το κοινό. 
Στο θεματικό πάρκο μπορεί κανείς να συναντήσει τον Άγιο Βασίλη. Μπορεί να συμμετάσχει σε διαδραστικά παιχνίδια, να γράψει το γράμμα του στον Άγιο Βασίλη, να γευτεί γλυκίσματα, να κάνει την ευχή του στη λιμνούλα των ευχών. 

 Πρόκειται για μια αξιέπαινη προσπάθεια της Τοπικής Κοινότητας και των Φορέων Πολιτισμού του Στρατωνίου αλλά κυρίως των δεκάδων εθελοντών, που δίνει εορταστική λάμψη στην περιοχή και μεγάλη χαρά στους κατοίκους και επισκέπτες. 
Από κάθε γωνιά της Βόρειας Ελλάδας, εδώ και δέκα χρόνια, η «Παραμυθοχώρα» προσελκύει μικρούς και μεγάλους γιατί δίνει το αυθεντικό άρωμα και χρώμα των γιορτών. 
 Στη λαμπρή τελετή των εγκαινίων της, όπως κάθε χρόνο ανταμώσαμε όλοι μαζί και γίναμε παιδιά, αφήνοντας για λίγο την ψυχή μας να χαρεί τα χρώματα και τα παιχνίδια και να ταξιδέψει στις παιδικές μας αναμνήσεις από τις οποίες όλοι αντλούμε δύναμη. 

 Τι πιο ελπιδοφόρο μάλιστα από τα χαρούμενα προσωπάκια των παιδιών που περίμεναν με ανυπομονησία να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, να ψάλλουν τα κάλαντα στον Άη-Βασίλη, να χορέψουν και να διασκεδάσουν και να νιώσουν την ζεστασιά της αγκαλιάς του Άη-Βασίλη. Και φέτος τις γιορτές, η «Παραμυθοχώρα» στο Στρατώνι, μας περιμένει όλους για να γιορτάσουμε μαζί, τις ημέρες της αγάπης. Για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Παραμυθοχώρας, επισκεφτείτε τη σελίδαστοacebook:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη