Οικία «διαμάντι» στη Σκιάθο αξίας 9 εκατ. ευρώ !!!

Περιτριγυρισμένο από αρωματικά δέντρα και πλούσια βλάστηση, το «Mediterranean Blossom», όπως ονομάζεται αυτός ο επίγειος παράδεισος, βρίσκεται στη μαγευτική Σκιάθο.

Με υπέροχη θέα στην ημι-ιδιωτική παραλία με αμμουδιά και πεντακάθαρα νερά, αυτό το ακίνητο είναι μια όαση πολυτέλειας και χαλάρωσης.

Ο μελλοντικός ένοικός της μπορεί να βουτήξει στην εκπληκτική πισίνα, να απολαύσει μια περιποίηση μασάζ στην αίθουσα σπα δίπλα στην πισίνα ή να χαλαρώσει σε μια ξαπλώστρα αγναντεύοντας απλά την υπέροχη θέα στην καταγάλανη θάλασσα.
Η έπαυλη βρίσκεται τοποθετημένη σε μια ιδιοκτησία 9.000 τετραγωνικών μέτρων, με έναν εκτεταμένο υπαίθριο χώρο που περιβάλλεται από έναν μαγευτικό κήπο και είναι ο ορισμός της ιδιωτικότητας.







Η κύρια κατοικία αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια με εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο, ένα άνετο σαλόνι και μια όμορφη τραπεζαρία, και περιβάλλονται από τους περιποιημένους κήπους σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον!
Ο ξενώνας, ένα παραθαλάσσιο σπίτι μόλις λίγα βήματα από την παραλία, προσφέρει δύο δίκλινα και ένα τρίκλινο υπνοδωμάτιο, αρκετά μεγάλο για τους αγαπημένους σας επισκέπτες, προσφέροντας απόλυτη άνεση και μοναδική θέα.

Νεότερη Παλαιότερη