«Τατουάζ»: Αποκαλύψεις για τον ρόλο του Ντάνου, ως ηθοποιού στην σειρά

Στροφή στην καριέρα του αποφάσισε να κάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και όπως αποκάλυψε και μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, θα τον απολαμβάνουμε σε ρόλο ηθοποιού στο σίριαλ «Το Τατουάζ».
Έτσι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανήκει πλέον στο δυναμικό του Alpha και σύντομα θα έχει τον δικό του ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του καναλιού, το οποίο μάλιστα θα προβάλλεται απέναντι από το Survivor 2!

«Τελικά, έφτασα στα 36 μου και το είχα σκεφτεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν να κάνω επάνω μου ένα… Τατουάζ. Δεν ξέρω πόσο μόνιμο θα είναι, αλλά αποφάσισα να κάνω ένα Τατουάζ», δήλωσε ο Ντάνος στην εκπομπή «Ελένη» ενώ στη συνέχεια ανέφερε:
«Αποφάσισα να κάνω κάτι εντελώς καινούριο για μένα, να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο, το οποίο είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Θα συμμετέχω στο Τατουάζ. Ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα, δεν ήταν κάτι που αποφασίστηκε χθες και σήμερα λέμε πάμε.

Η πρόταση μου έγινε από το καλοκαίρι, σε μια παρέα που είχα και τον φίλο μου τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Ανδρέα Γεωργίου. Είπα δεν υπάρχει περίπτωση. Μετά, μέσα από όλα αυτά που συζητήσαμε είπαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε εφικτό, έχουμε προετοιμαστεί αρκετά, γι’ αυτό και περιμέναμε τόσο καιρό.

Είμαι έτοιμος γι’ αυτό το καινούριο πράγμα. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να είμαι αξιοπρεπής και να συμβάλλω κι εγώ σε όλη αυτή την επιτυχία.
Ξεκινάμε γυρίσματα πολύ σύντομα. Στο Ταουάζ θα είμαι ο Στέφανος. Έχει προσαρμοστεί αρκετά πάνω σε μένα, τουλάχιστον κατά 50%».

Σύμφωνα με τα όσα αναρτήθηκαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θα ξεκινήσει γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα, υποδυόμενος τον Στέφανο Λαμπίρη, έναν γοητευτικό άνδρα που είναι από τον Βόλο και ψάχνει να νοικιάσει μαγαζί στα Μετέωρα, ενώ δεν θα αργήσει βέβαια να μπει και στην καρδιά της Όλγας (Κατερίνας Γερολιμάκου).

Το ντεμπούτο του ως ηθοποιός αναμένεται να το κάνει στο επεισόδιο της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου και η συνεργάτιδα του Ανδρέα Γεωργίου, Πανίτσα Χατζηαράπη (να θυμίσουμε πως την είδαμε να παίζει και στο «Μπρούσκο») σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του Alpha Κύπρου «Με αγάπη Χριστιάνα» δήλωσε στην Αριστοτέλους πως πρόκειται για έναν κόντρα ρόλο στον Γιώργο Αγγελόπουλο.
newsit.com.cy
Νεότερη Παλαιότερη