Παραγγείλαμε από ψητοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που τα ...σπάει !!!!

Όσοι από αναγνώστες, μας διαβάζετε τακτικά, θα έχετε αντιληφθεί την ιδιαίτερη προτίμηση την οποία έχουμε όλοι σχεδόν εδώ στην ομάδα του Όλα Θεσσαλονίκη, στο αγαπημένο έδεσμα, δημοφιλέστατο στην πόλη μας το εξόχως λαχταριστό ....πιτόγυρο !!!!
Στα πλαίσια λοιπόν της ιδιαίτερης αυτής ....αδυναμία μας, φροντίζουμε τακτικά να εξερευνούμε την μεγάλη και δύσκολη αυτή αγορά, των ψητοπωλείων δηλαδή της πόλης μας που κάνουν delivery στους απανταχού πεινασμένους της Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή που μας πέρασε λοιπόν, αποφασίσαμε στην εβδομαδιαία συνάντηση μας να δοκιμάσουμε το ψητοπωλείο Grill 15 στην Παπάφη 15, καθώς είχαμε ακούσει πολλά και καλά λόγια για αυτό.
Μεγάλη πείνα μας και η περιέργειά μας και η παραγγελία που κάναμε ήταν αντίστοιχη με τις ορέξεις μας.
Πίτα γύρο το κλασικό, γύρο σε λαγάνα, γύρος σε κυπριακή πίτα, κοτοσουβλακι πίτα και burger σε ικανό αριθμό τεμαχίων και γεύσεων, καθώς είναι το νέο trend στα ψητοπωλεία την εποχή αυτή.
Η παραγγελία δεν άργησε να έρθει σε σωστή θερμοκρασία, καθώς ο νεαρός που τα μετέφερε, τα διατηρούσε σε ειδική τσάντα μεταφοράς.
Τα burger λοιπόν ήταν απόλυτα γευστικά και ικανοποιητικά, για αυτό που περιμέναμε καθώς αποτελούσαν από μόνα τους πλήρως χορταστικό γεύμα.
Περιποιημένα ως προς την εμφάνιση αλλά και άκρως πετυχημένα στο ψήσιμο- ζουμερά και αφράτα- με ελαφριά μα χορταστική, γνήσια Αμερικάνικη γεύση.

Ανάλογα και με αυτά που πληρώσαμε έχουμε να πούμε πώς το Burger είναι μία λύση γευστικότατη που σε χορταίνει χωρίς να πληρώσεις πάρα πολλά χρήματα.




Κοτοσουβλακι ιδιαίτερα ζουμερό και καλοψημένο, ικανοποίησε τα κορίτσια μας, που τον τίμησαν ιδιαίτερα.

Και για να φτάσουμε στο πιο ιδιαίτερο κατά την γνώμη μας σημείο της παραγγελίας, καταπληκτικό γύρο, ιδιαίτερα αφράτο αν και ξεροψημένο, αριστοτεχνικά κομμένο, χωρίς περιττό λίπος και χωρίς να αφήνει εκείνη την γνωστή "λαδίλα" που αφήνουν άλλοι, κατώτερης ποιότητας γύροι και  που μας έκανε όλους να μείνουμε πραγματικά κατενθουσιασμένοι.
Τα ψωμάκια φρέσκα και αφράτα, οι πίτες καλοψημένες, χωρίς υπερβολές στο λάδι.
Ένα ακόμη σημείο που θέλουμε να τονίσουμε, καθώς μας άρεσε πολύ, είναι ότι ο γύρος δεν είχε ιδιαίτερα πολλά μπαχαρικά και έτσι δεν είχαμε καμία αλλοίωση στην πραγματική γεύση του κρέατος.
Το προτείνουμε λοιπόν ανεπιφύλακτα και για εμάς θα είναι μία ακόμη σίγουρη λύση, στην περίπτωση που θέλουμε να γευτούμε πραγματική δοκιμασμένη πλέον ποιότητα στο delivery.
Τέλος, κάτι επίσης σημαντικό, οι τιμές κυμαίνονται πάνω κάτω στον μέσο όρο των καλών ψητοπωλείων της πόλης μας.
Θα τους βρείτε ΕΔΩ, που κάνουν και ...έκπτωση !!!!

info
Grill 15
Παπάφη 15
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα Παραγγελιών
2310870093
6959110550
6940110474
https://www.facebook.com/grill15/


Νεότερη Παλαιότερη