Διέρρευσαν τα πρώτα ονόματα συμμετεχόντων στο «Survivor 2»

Ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο Δαλάκα και Παπαργυρόπουλος
Ο γοητευτικός γιος του επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου και η όμορφη αθλήτρια στίβου είναι έτοιμοι για το μεγάλο ταξίδι στην περιπέτεια
Και ενώ η πρεμιέρα του «Survivor 2» πλησιάζει -συγκεκριμένα την Κυριακή 21 Ιανουαρίου- και η παραγωγή βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη μέρα που θα δούμε ξανά στις οθόνες το ριάλιτι επιβίωσης, ασφαλείς πληροφορίες του protothema.gr θέλουν τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και την Κατερίνα Δαλάκα να είναι οι πρώτοι δύο συμμετέχοντες που «κλείδωσαν» με τον ΣΚΑΙ και να ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες τους για τον Άγιο Δομίνικο.

Επιθυμία της παραγωγής είναι ο νέος κύκλος του παιχνιδιού να ξεπεράσει ακόμη και την περσινή του επιτυχία με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι όλο αυτό το διάστημα να προσπαθούν να επιλέξουν τα άτομα εκείνα που θα καταφέρουν κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό.
Τη στιγμή, λοιπόν, που πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί, ο γοητευτικός γιος του επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου, Νάσος, και η Κατερίνα Δαλάκα πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 400μ μετ'εμποδίων, έχουν υπογράψει και το μόνο που απομένει πια είναι τα μπουν στο αεροπλάνο για το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο.
Όσο για τα ονόματα των υπόλοιπων πρωταγωνιστών του δημοφιλούς ριάλιτι, πολλά είναι αυτά που ακούγονται, αλλά τίποτα ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί πέρα των δύο που αναφέρουμε.

Το «Survivor 2» θα προβάλλεται τέσσερις μέρες την εβδομάδα -από Κυριακή έως Τετάρτη- και θα έχει τρίωρη διάρκεια -από τις 21:00 έως τις 24:00. Ωστόσο, στην πορεία θα προστεθεί ακόμα μία μέρα.
Νεότερη Παλαιότερη