Πόσο λέτε να κοστίζει η τσάντα αυτή ;;;

Είναι η πιο ακριβή τσάντα που έχει πουληθεί ποτέ σε δημοπρασία και έχει λεπτομέρειες από λευκό χρυσό 18 καρατίων και διαμάντια
Μια λευκή τσάντα Birkin από δέρμα κροκόδειλου πουλήθηκε σε δημοπρασία του οίκου Christie's στο Χονγκ Κονγκ κάτι παραπάνω από 300.000 δολάρια. 

Ο αγοραστής που θέλησε να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά του πλήρωσε 300.168 δολάρια για να αποκτήσει την ματ λευκή τσάντα Birkin 30 από δέρμα του κροκόδειλου Himalaya Niloticus.

Η τιμή ξεπέρασε κάθε προσδοκία του οίκου που την είχε κοστολογήσει από 194.000 έως 259.000 δολάρια. Η συγκεκριμένη τσάντα είναι η πιο ακριβή τσάντα που έχει πουληθεί ποτέ σε δημοπρασία. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν στα 223.000 δολάρια και αφορούσε πάλι μια Himalaya Birkin.
Οι συγκεκριμένες τσάντες του οίκου Hermes θεωρούνται οι πιο σπάνιες και δυσεύρετες στον κόσμο. Παρόλο που ο διάσημος οίκος δεν αποκαλύπτει πόσες φτιάχνει τον χρόνο οι ειδικοί εκτιμούν ότι προωθεί μόνο δύο κομμάτια.

Οι τσάντες κατασκευάζονται από το δέρμα του κροκόδειλου Nilo και κάτω από μια επίπονη διαδικασία βάφονται γκρι στις άκρες για να μοιάζουν με τα χιονισμένα Ιμαλάια. Στα τελειώματά τους έχουν λευκό χρυσό 18 καρατίων και διαμάντια.

Νεότερη Παλαιότερη