Τρομερά επεισόδια και άγριο ξύλο, σε ποδοσφαιρικό γήπεδο της Θεσσαλονίκης


Απίστευτα γεγονότα συνέβησαν χθες Σάββατο στον ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου Σταυρούπολης – Προοδευτική Τούμπας, καθώς μετά το  σφύριγμα της λήξης, περίπου 100 άτομα, φορώντας κράνη και κρατώντας ξύλινα ρόπαλα, μπήκαν στη κερκίδα και επιτέθηκαν στους περίπου 30 φίλους και φίλες της Προοδευτικής Τούμπας, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο.


Από τον άγριο ξυλοδαρμό των φιλάθλων αυτών, είχαμε αρκετούς τραυματισμούς , με ασθενοφόρο να παραλαμβάνει δύο από αυτούς και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, αιτία των επεισοδίων είναι η στάση των "αντιεξουσιαστών" φιλάθλων της Προοδευτικής Τούμπας, στο θέμα του ονόματος της Μακεδονίας και των συλλαλητηρίων που έγιναν για το λόγο αυτό.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι επιτιθέμενοι, ήταν οργανωμένοι οπαδοί ακροδεξιών ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Έτσι λοιπόν γίναμε και πάλι σε αυτήν την πόλη θεατές επεισοδίων, οργανωμένων από γνωστές σε όλους συμμορίες, οι οποίες φαίνεται απολαμβάνουν την ασυλία από τις αρχές της Θεσσαλονίκης.
Η ασυλία και η ανεκτικότητα σε πράξεις βίας, οδηγούν την Θεσσαλονίκη σε μία κατάσταση, όπου κυριαρχεί η ανομία και οδηγεί στην επιβολή του νόμου της ζούγκλας στην πόλη μας.
Νεότερη Παλαιότερη