Ευχάριστα νέα για την Mouzenidis Travel και τον Ελληνικό τουρισμό !!!

Στη σύναψη συνεργασίας προχώρησαν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες Mouzenidis Travel και TUI Russia. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση, η δημιουργία της συμμαχίας, η οποία προβλέπει τις αμοιβαία επωφελείς ευκαιρίες για τις συνεργαζόμενες εταιρείες, ανακοινώθηκε στις 5 Φεβρουαρίου στη Μόσχα, στην έδρα του πρακτορείου ειδήσεων "Interfax".

Οι ομιλητές της συνέντευξης Τύπου ήταν ο Αλέξανδρος Τσαντεκίδης, Γενικός Διευθυντής της Mouzenidis Travel Russia, ο Γεώργιος Μασμανίδης, Γενικός Διευθυντής της Mouzenidis Travel Greece, ο Ταράς Ντεμούρα, Γενικός Διευθυντής της TUI Ρωσίας και ο Βλαντιμίρ Ρουμπτσόβ, Αναπληρωτής Διευθυντή του Τμήματος Προϊόντων και Επιχειρήσεων της TUI Russia. Επίτιμα μέλη της εκδήλωσης ήταν η κυρία Ελένη Βακάλη, Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στη Μόσχα και ο πρόεδρος της αντιπροσωπείας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού της Ελλάδας στη Ρωσία και χώρες της ΚΑΚ Πολύκαρπος Ευστρατίου.

Μιλώντας με τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι επικεφαλής των ταξιδιωτικών πρακτορείων της Ρωσίας ανακοίνωσαν τη σύναψη στρατηγικής συμμαχίας με στόχο την ανάπτυξη συνεργασίας στην Ελλάδα.

"Στην πραγματικότητα, έχουμε ήδη αρχίσει να εφαρμόζουμε ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα συνεργασίας", δήλωσε ο Αλέξανδρος Τσαντεκίδης. "Όλες οι προετοιμασίες ολοκληρώθηκαν, και τα μέλη της συμμαχίας καθόρισαν σαφώς τους κύριους στόχους της συνεργασίας για το πρώτο, πιλοτικό έτος. Με συνδυασμό των τεράστιων δυνατοτήτων δύο κορυφαίων ονομάτων στον τομέα του τουρισμού, ευελπιστούμε  στο 2018 να αυξήσουμε την τουριστική κίνηση από τη Ρωσία προς την Ελλάδα, να δημιουργήσουμε από κοινού και να προσφέρουμε στην αγορά το πιο προσιτό προϊόν υψηλής ποιότητας, και να αυξήσουμε σημαντικά την ελκυστικότητα της Ελλάδας ανάμεσα στους Ρώσους τουρίστες".

Αναλυτικά για τις εργασίες που έχουν γίνει κατά την παραμονή της σεζόν, αναφέρθηκε ο Γεώργιος Μασμανίδης, Γενικός Διευθυντής της Mouzenidis Travel Greece, ο οποίος ανακοίνωσε ότι για την επερχόμενη σεζόν αυξήθηκαν σημαντικά οι ποσοστώσεις εγγυημένων θέσεων στα ξενοδοχεία της Ελλάδας, επεκτάθηκε ο όγκος των αερομεταφορών από τη Ρωσία στην Ελλάδα με τα φτερά της ιδιόκτητης αεροπορικής εταιρείας Ellinair. Καθώς επίσης, ένα μέρος του στόλου λεωφορείων του Ομίλου Mouzenidis Group θα τεθεί στη διάθεση του ταξιδιωτικού πράκτορα TUI Russia. Τα γραφεία υποδοχής της Mouzenidis Travel είναι εξοπλισμένα με χώρους εργασίας για το προσωπικό της TUI, που θα εργάζεται υπό δική του επωνυμία.

"Είμαι οπαδός συμμαχιών και συνεργασίας στην τουριστική αγορά, αντί για πρακτικές ντάμπινγκ και έντονο ανταγωνισμό", δήλωσε ο Ταράς Ντεμούρα, Γενικός Διευθυντής της TUI Russia. – "Είμαι πεπεισμένος ότι η ρωσική αγορά έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης στον τομέα της ενοποίησης των προσπαθειών και της εξεύρεσης συνεργειών. Προηγουμένως, έχουμε προσπαθήσει να αναπτύξουμε με τις δικές μας δυνάμεις την ελληνική κατεύθυνση, όμως, βεβαιωθήκαμε ότι στα πλαίσια του έντονου ανταγωνισμού με τους ρωσικούς και ευρωπαϊκούς ταξιδιωτικούς πράκτορες, έπρεπε να αναζητήσουμε άλλες μορφές συνεργασίας. Και η συμμαχία μας με την Mouzenidis Travel είναι ένα παράδειγμα μιας τέτοιας νέας στρατηγικής. Έχουμε ήδη λάβει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα από κοινές δραστηριότητες".

Ο κ. Βλαντίμιρ Ρουμπτσόβ στην ομιλία του σημείωσε ότι κατά τους πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους, οι πωλήσεις της ελληνικής κατεύθυνσης στην εταιρεία αυξήθηκαν κατά 2 φορές.

"Με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Mouzenidis Travel, καταφέραμε να αυξήσουμε τον αριθμό των προτάσεων, τόσο για ξενοδοχεία, όσο και για τις πτήσεις, και η γεωγραφία και η συχνότητα των πτήσεων προς την Ελλάδα έχει αυξήσει σημαντικά", - δήλωσε ο Αναπληρωτής Διευθυντή του Τμήματος Προϊόντων και Επιχειρήσεων της TUI Russia.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ομιλία της Γενικού Προξένου της Ελλάδας στη Μόσχα κ. Ελένη Βάκαλη προς τους συμμετέχοντες της συνέντευξης Τύπου και τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Η κυρία Βακάλη ευχαρίστησε τους επικεφαλής των ταξιδιωτικών πρακτόρων Mouzenidis Travel και η TUI Russia για το άνοιγμα μιας νέας σελίδας στην ιστορία του ρωσικό-ελληνικού τουρισμού, ευχήθηκε στους συμμετέχοντες της συμμαχίας επιτυχημένη συνεργασία και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο αριθμός των Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα θα αυξηθεί σημαντικά.

"Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες, και από την πλευρά μας, διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε απολύτως έτοιμοι για την επερχόμενη σεζόν και θα εξυπηρετήσουμε όλους τους Ρώσους τουρίστες που επιθυμούν να πάρουν την ελληνική βίζα και να περάσουν τις διακοπές τους στα θέρετρα της Ελλάδας", - είπε η Ελένη Βακάλη.

Ο υψηλός επαγγελματισμός και το επίπεδο τεχνικής οργάνωσης του έργου του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας σημείωσε επίσης ο Αλέξανδρος Τσαντεκίδη, διαβεβαιώνοντας τους δημοσιογράφους ότι αυτή τη στιγμή η ελληνική βίζα Σένγκεν είναι η απλούστερη και ταχύτερη από την άποψη έκδοσής της.
"Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας χορηγεί, κυρίως, τις θεωρήσεις πολλαπλών εισόδων", δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Mouzenidis Travel. – "Έτσι, κατά την περίοδο 2016-2017, από το συνολικό όγκο των θεωρήσεων που εκδόθηκαν μέσω του δικού μας προξενείου, το μερίδιο των θεωρήσεων πολλαπλών εισόδων με περίοδο ισχύος από 1 χρόνο έως 3-5 έτη αποτέλεσε 70-75%. Και ελπίζουμε ότι στη νέα σεζόν ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί κατά 5-10%".
Αυτό είναι ιδιαίτερα επίκαιρο στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον: χάρη στη στρατηγική συμμαχία των κορυφαίων ρωσικών ταξιδιωτικών πρακτόρων, οι πωλήσεις στην ελληνική κατεύθυνση θα αυξηθούν σημαντικά. Κατά το πρώτο έτος συνεργασίας, η TUI Russia σχεδιάζει να αυξήσει τις πωλήσεις της στην Ελλάδα κατά 3 φορές, ενώ η Mouzenidis Travel κατά 20-30%.

Η επίσημη συμφωνία για τη στρατηγική συνεργασία προϋποθέτει την επέκταση των διαθέσιμων επιλογών για κάθε εταιρεία, καθώς και τη βελτιστοποίηση των προσφορών, διαθέσιμων και για την online κράτηση. Η TUI προσφέρει στους πελάτες της τα τουριστικά πακέτα που περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες της Mouzenidis Travel, ήτοι διαμονή σε εγγυημένα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των Bomo Club Hotels, ιδιόκτητο δίκτυο ξενοδοχείων του ελληνικού πράκτορα, αεροπορική μεταφορά στις πτήσεις της Ellinair, ιδιόκτητης αεροπορικής εταιρείας και άλλες υπηρεσίες. Η συνεργασία με την TUI, έναν πράκτορα με θετικό επιχειρηματικό ιστορικό, και το σύστημα άκαμπτων συμφωνιών περί πληρωμών και παροχής των μπλοκ θέσεων στα ξενοδοχεία και στις αεροπορικές πτήσεις, με τη σειρά του, θα εξασφαλίσει στον ελληνικό πράκτορα τις έγκαιρες ταμειακές ροές.

Οι τομείς προτεραιότητας στην Ελλάδα για την καλοκαιρινή σεζόν του 2018 έχουν οριστεί από την TUI και είναι οι δημοφιλείς μεταξύ των Ρώσων τουριστών Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδος, καθώς και τα θέρετρα της Χαλκιδικής και της Πελοποννήσου, καταλήγει η ανακοίνωση. 
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Εκλογές 2019 Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Ευχάριστα νέα για την Mouzenidis Travel και τον Ελληνικό τουρισμό !!!
Ευχάριστα νέα για την Mouzenidis Travel και τον Ελληνικό τουρισμό !!!
https://4.bp.blogspot.com/-dvZy03DTNR0/Wnw6o70ethI/AAAAAAABHKs/Sw7aOPCK7_sHnDD-SjjEMLFFv6Bqkp6xgCLcBGAs/s640/Mouzenidis%2BTravel.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-dvZy03DTNR0/Wnw6o70ethI/AAAAAAABHKs/Sw7aOPCK7_sHnDD-SjjEMLFFv6Bqkp6xgCLcBGAs/s72-c/Mouzenidis%2BTravel.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2018/02/mouzenidis-travel.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2018/02/mouzenidis-travel.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy