Θεσσαλονίκη : Γλέντι με μουσική, φαγητό και ποτό, την Τετάρτη 21 Μαρτίου


Σας καλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 4 χρόνια λειτουργίας του παντοπωλείου του Βίος Coop! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου, 17:00–21:00 στον πεζόδρομο έξω από το κατάστημά μας, στην Κων. Καραμανλή 42 (στο ύψος της Κατσιμίδη), συνοδεία ζωντανής μουσικής. Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε προϊόντα τοπικών συνεταιρισμών και παραγωγών, καθώς και να γνωρίσετε συνάδελφα εγχειρήματα που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας. Η εκδήλωση είναι δωρεάν, ανοιχτή προς όλους/ες. FB event ΕΔΩ

Μουσικό Πρόγραμμα:
18:00-19:00 Νησιώτικη ζυγιά με τους Μηνάς Τσαβδάρης-Βαλλιάνος & Γιώργος Χατζηγεωργίου (λαούτο, βιολί)
19:00-20:15 ‘Οι Άγγελοι του Τσιτσάνη’- Ρεμπέτικα τραγούδια
19:30-20:00 Μουσική παρέμβαση από την μπάντα κρουστών ‘Ritmo Natureza’ - Βραζιλιάνικοι ρυθμοί σάμπα και reggae
20:30-21:30 "ΤΣΙ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ Ο ΚΟΠΑΝΟΣ" - Παραδοσιακοί ήχοι από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια με τους: Κ. Κόπανος, Ν. Λάππας, Χ. Ντουμάνης, Σ. Τσαϊρίδης, Α. Νάκος (Κλαρίνο, τρομπέτα, κιθάρα, κρουστά)

Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να στηρίξτε τα εξής συνάδελφα εγχειρήματα της πόλης μας: ΒΙΟΜΕ, Ακυβέρνητες Πολιτείες, Ποέτα, ΠΕΡΚΑ, Σπείρα Γης, Αγροτικό Παντοπωλείο Καλαμαριάς, Συντροφία, Ένωση Βιοκαλλιεργητών Β. Ελλάδος. 

Τέλος, θα μπορέσετε να γευτείτε κεράσματα από τους παραγωγούς μας: κρασιά Βλαδίκας, ρετσίνα Άστρον, μπύρα Άλη, μπύραVAP Ζύθος, ΚοινΣΕΠ Περισυλλογή, Συνεταιρισμοί Γυναικών: Μούσες, Εύγε, Βαλμάδα, Καλαμωτό, Αγ. Αντώνιος, Vegan σφολιάτες Τροφέας και Vegan ροφήματα ΒIO-υγεία, πλιγούρι/σιτάρι ζέα Ορφανός Βασίλης, σάλτσες & μαρμελάδες Βαγενάς Σωτήρης, λαχανικά Ζέκας, αλλαντικά Σαρημπόγιας και Βόρειος Ελλάς, κρέατα Κερκίνης, τυροκομικά: Βοσκός, Δεσκάτη &Τερκέζος, αλοιφές Condito, αυγά Τόψη, φυστικοβούτηρο Αγριανίδης, ψωμιά από τον φούρνο της Λίνας, ψωμιά & κράκερ Κρις-Κρις. Μαζί μας, θα είναι και τα Καλλυντικά Βιο-Aroma. 

Σας περιμένουμε!

Μη Κερδοσκοπικός Κοινωνικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Βιος Coop, 
Κων. Καραμανλή 42 (περιοχή Κατσιμίδη - Ιπποκράτειο)
Νεότερη Παλαιότερη