Ποιος φεύγει από το MasterChef σήμερα


Οι φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους είχαν ξεκινήσει ήδη από την πρώτη φορά που αποχώρησε ο νεαρός μάγειρας! 
Ο λόγος για την Ηλέκτρα Τσουρουνάκη και τον Βασίλη Χατζόπουλο, οι οποίοι ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο μεταξύ τους, το οποίο ξεκίνησε μέσα στο σπίτι του Master Chef. Μπορεί κανένας από τους δύο να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι αλλά οι ματιές στο reality μαγειρικής… έδειχναν άλλα!
Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μία φωτογραφία, η οποία αποδεικνύει αυτό που όλοι πιστεύαμε! Ένας χρήστης του Twitter ανέβασε ένα στιγμιότυπο, το οποίο δείχνει την Ηλέκτρα και τον Βασίλη να κάθονται στην πλατεία του Μοναστηρακίου. Βέβαια εκτός από το γεγονός ότι σχεδόν επιβεβαιώνει την ιδιαίτερη σχέση μεταξύ των παικτών, η συγκεκριμένη φωτογραφία αποκαλύπτει και ποιος αποχωρεί τελικά σήμερα από το σπίτι του Master Chef.

Η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά τη σαρδέλα, που επέλεξε η Ελένη Ψυχούλη σαν βασικό υλικό του Τεστ Δημιουργικότητας και η εμφάνισή της μπροστά στους κριτές χωρίς πιάτο την έκανε να βγει υποψήφια προς αποχώρηση. Η φωτογραφία λοιπόν αποδεικνύει πως η νεαρή μαγείρισσα είναι ίσως εκείνη που αποχωρεί σήμερα από το Master Chef!

Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα να μην φεύγει σήμερα από το reality μαγειρικής αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή στο σπίτι του Master Chef έχουν μείνει μόλις 7 παίκτες.
Νεότερη Παλαιότερη