Aστυνομική επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη, με μεγάλο "λαβράκι" στα δίχτυα των Αρχών

Συνελήφθη έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, έμπορος κάνναβης, ο οποίος μεταξύ άλλων χρησιμοποιούσε είδη αλληλογραφίας με σκοπό τη διακίνηση ποσοτήτων στην ελληνική επικράτεια και σε διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πρόκειται για 30χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, κατασχέθηκαν από την κατοχή του συλληφθέντα και από δύο (2) οικίες που βρίσκονται σε ανατολική Θεσσαλονίκη και κέντρο πόλης:

  • Δέματα, μικροδέματα και ταχυδρομικοί φάκελοι που περιείχαν συνολικά (18) κιλά και (150,8) γραμμάρια κάνναβης.
  • (92) γραμματόσημα και πλήθος φακέλων που χρησιμοποιούσε με σκοπό τη διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης σε έτερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης,
  • (23) αυτοκόλλητα με στοιχεία ατόμων και ταχυδρομικών προορισμών σε Ελλάδα και εξωτερικό,
  • (3) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
  • (6) μηχανήματα θερμοκόλλησης και
  • το χρηματικό ποσό των (1.285) ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθη επίσης 25χρονος ημεδαπός, καθώς από την κατοχή του και την οικία του, κατασχέθηκαν δύο (2) μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους (7,8) γραμμαρίων, ένα (1) εκ των οποίων αγόρασε από τον 30χρονο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Νεότερη Παλαιότερη