Έφοδος της Αστυνομίας στην δυτική Θεσσαλονίκη, διέκοψε ...αλλότριες ακολασίες !!


Έφοδο σε κέντρο διασκέδασης στη δυτική Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν Κυριακή ξημερώματα αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Κατά τον έλεγχο στο κατάστημα, συνελήφθη ένας 53χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας. Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς, που ήταν εργαζόμενος του καταστήματος, εισέπραξε χρηματικό ποσό, προκειμένου μια 40χρονη, που εργαζόταν στο κατάστημα ως συνοδός θαμώνων, να παρέχει ερωτικές υπηρεσίες σε χώρο, που είχε διαμορφωθεί ειδικά για το σκοπό αυτό.

Σε βάρος της εν λόγω γυναίκας συντάχθηκε έκθεση Αρχής, καθώς στερούταν σχετικής άδειας εγκατάστασης και χρήσης οικήματος, πιστοποιητικού άσκησης επαγγέλματος και βιβλιαρίου υγείας, ενώ πταισματική παράβαση βεβαιώθηκε σε βάρος δεύτερης εργαζόμενης (19χρονη αλλοδαπή), η οποία στερούταν άδειας εργασίας και η οποία κατά τον αστυνομικό έλεγχο επέδειξε δελτίο ταυτότητας έτερου ατόμου οπότε και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 1.540 ευρώ και στρόγγυλή σφραγίδα φέρουσα το εθνόσημο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Νεότερη Παλαιότερη