Είναι οριστικό : Μπαίνει στο Survivor ο Γιώργος Μαυρίδης


Για αυτό στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ.
Είναι γνωστή σε όλους η κόντρα που είχε προκύψει μεταξύ των πρώην κολλητών Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργου Μαυρίδη, μετά το τέλος των εκπομπών του World Party.
Μάλιστα οταό ο Σάκης είχε αποφασίσει να παρουσιάζει το survivor, ο Γιώργος είχε ανοικτά αντιδράσει σε αυτή του την απόφαση. Είχαν πάρει χωριστούς δρόμους, κρατώντας βέβαια μία τυπική επαφή.
Ο καιρός όμως έφερε έτσι τα πράγματα ώστε οι δύο πρώην κολλητοί θα ξαναβρεθούν στον ίδιο χώρο, με απρόβλεπτες προς το παρόν συνέπειες.
Η συμμετοχή του Γιώργου στο survivor είναι αποτέλεσμα της μεγάλης πίεσης της παραγωγής προς αυτόν, καθώς και ο το μεγάλο νούμερο που θα προστεθεί στο τραπεζικό του λογαριασμό. 

Μοναδικός όρος που έθεσε ο Γιώργος στην παραγωγή ώστε να ξαναμπεί στο τηλεοπτικό τοπίο και πάλι, είναι να συμμετάσχει στο παιχνίδι με την ομάδα των Μαχητών !!!

Μένει λοιπόν να δούμε αυτό που όλοι περιμένουμε : Τον Γιώργο να μάχεται στην άμμο του εξωτικού νησιού, για το καλό της ομάδας του.
Και όλα αυτά θα ξεκινήσουν σήμερα, που όπως θα δείτε στο ημερολόγιο είναι πρώτη Απριλίου και αν το πιστέψατε όλο αυτό, σας ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία 😉
Νεότερη Παλαιότερη