Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση των τριών αγνοούμενων παιδιών

Ό,τι και να γράψει κανείς είναι φτωχό για να αποτυπώσει τα συναισθήματα στο άκουσμα του θανάτου των παιδιών στην πυρκαγιά
Αγοράκια και κοριτσάκια "χάθηκαν"στις φλόγες, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους και το πανελλήνιο στη θλίψη
Συμφωνα με ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού :
ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΣΟΦΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ 9 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ 9 ΕΤΩΝ

Στις 28/7/2018 ενημερωθήκαμε από τις Αρχές ότι οι δίδυμες αδερφές Φιλιπποπούλου Βασιλική και Φιλιπποπούλου Σοφία 9 ετών οι οποίες αγνοούνταν από το Κόκκινο Λιμάνάκι, στο Μάτι Αττικής ταυτοποιήθηκαν ως νεκρές ανάμεσα στα δεκάδες θύματα της φονικής πυρκαγιάς.

Εξ’ αρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση καθώς δεν υπήρχαν σαφή στοιχεία που να συνηγορούν στο αντίθετο.

Οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος και του Πυροσβεστικού Σώματος κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια των κοριτσιών και θα βρίσκεται κοντά τους σε οτιδήποτε άλλο χρειαστούν

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ TOY ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ 13 ΕΤΩΝ

Στις 28/7/2018, στις 15:00 ενημερωθήκαμε από την μητέρα του Δημήτρη Αλεξόπουλου ότι ο γιος της ο οποίος αγνοούνταν από το Μάτι Αττικής, ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ανάμεσα στα δεκάδες θύματα της φονικής πυρκαγιάς.

Εξ’ αρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση καθώς δεν υπήρχαν σαφή στοιχεία που να συνηγορούν στο αντίθετο.

Οι έρευνες του Πυροσβεστικού Σώματος κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας.

Νεότερη Παλαιότερη