Η Κωνσταντίνα έχει καινούργιο "χρυσό" αγόρι ;;


Η ταιριαστή εμφάνιση, το σχόλιο και η φωτογραφία που ανέβασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Instagram

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι δύο από τα πρόσωπα που απασχόλησαν εντόνως τα ΜΜΕ κυρίως για το τι τρέχει μεταξύ τους. 

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor 2 βρέθηκαν χθες στο live του ημιτελικού του ριάλιτι επιβίωσης και φυσικά δεν πέρασαν απαρατήρητοι.

Οι δυο τους από την πρώτη στιγμή είχαν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι και φήμες τους ήθελαν να έχουν κάτι παραπάνω από μια φιλία. 

Ωστόσο, αργότερα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είχε ξεκαθαρίσει: 

«Την Κωνσταντίνα την ήξερα και πριν από το παιχνίδι. Δεν υπήρξε ποτέ ανάμεσά μας κάτι ερωτικό. Ούτε πριν ούτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είμαστε φίλοι».

Μια ωραία σύμπτωση στον ημιτελικό του Survivor έγινε αφορμή για την Κωνσταντίνα να διακωμωδήσει και τα όσα ειπώθηκαν όσο οι δυο τους ήταν στο παιχνίδι, αλλά και την ταιριαστή αμφίεση τους σαν να ήταν συνεννοημένοι.


 Ήταν τέτοιες οι ενδυματολογικές επιλογές τους που οι δυο τους έμοιαζαν μάλλον να πηγαίνουν στην εκκλησία για να παντρευτούν παρά στο Άλσος Βεϊκου για να παρακολουθήσουν τον ημιτελικό!

«Και στα δικά σας οι ελεύθεροι», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λαμπερή μέσα στο λευκό αποκαλυπτικό της φόρεμα στο πλευρό του Νάσου Παπαργυρόπουλου.

Νεότερη Παλαιότερη