"Έσβησε" σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, η άτυχη έγκυος που τραυματίστηκε σε τροχαίο.


Την τελευταία της πνοή άφησε χτες Τρίτη, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», η 30χρονη έγκυος, η οποία είχε εμπλακεί μαζί με την 9χρονη κορούλα της σε σφοδρό τροχαίο στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου ‘Ανω Ποταμιάς – Κιλκίς.

Η γυναίκα μετά το τροχαίο είχε γεννήσει πρόωρα το μωρό της, το οποίο νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

 Όλη την εβδομάδα οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να την κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, καθώς η κατάσταση της ήταν ιδιαίτερα σοβαρή. 

Ενδεικτικό για την πορεία της υγείας της ήταν και η έκκληση που είχε γίνει για άμεση ανάγκη αίματος, τόσο για την ίδια, όσο και για το μωρό της.

Αγωνία για την 9χρονη
Την ίδια στιγμή η 9χρονη κόρη της δίνει και αυτή της δική της μάχη. 

Η «μικρή» εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου, έπειτα από τις επεμβάσεις που έχει υποβληθεί.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Το μικρό αυτοκίνητο που οδηγούσε η έγκυος γυναίκα ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη στο 5ο χλμ. του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς – Κιλκίς.

Η 30χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, οξεία υποαραχνοειδή αιμορραγία και αιμορραγία στον δεξιό πνεύμονα. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το έμβρυο ήταν ζωντανό και αποφάσισαν να το πάρουν από τη μητέρα του πρόωρα.

Όσον αφορά στο 9χρονο κοριτσάκι, σύμφωνα με τους γιατρούς υπέστη κάταγμα στο αριστερό της χέρι .
Star.gr
Νεότερη Παλαιότερη