Η Μενεγάκη, μετά τον σάλο που ξεσήκωσε, κατέβασε φωτογραφία της από το instagram

Πραγματικός πόλεμος έχει ξεκινήσει στο Instagram της Ελένης Μενεγάκη!
Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη. Ναι, η γνωστή παρουσιάστρια δέχτηκε σφοδρή επίθεση από δεκάδες, εκατοντάδες άτομα που την ακολουθούν, με αφορμή μία φωτογραφία που ανέβασε στο instagram την Δευτέρα, ανήμερα της Εθνικής τραγωδίας, όπου και την βλέπαμε να ποζάρει, αγνατεύοντας το Σούνιο με ένα κατακόκκινο μπικίνι!

Τελικά, η Μενεγάκη, αναγκάστηκε να διαγράψει τη φωτογραφία από τον λογαριασμό της. Σημειώνεται βέβαια ότι η ανάρτηση είχε γίνει το Μεσημέρι της Δευτέρας, πριν ξεσπάσει η μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι που στέρησε τη ζωή από χιλιάδες συμπολίτες μας.

Όταν η Ελένη πόζαρε στο φακό και μοιραζόταν τη συγκεκριμένη στιγμή μαζί μας, ήταν Δευτέρα μεσημεράκι και κανείς δεν γνώριζε, κανείς δεν φανταζόταν το κακό που θ ΄ακολουθούσε.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή απολαμβάναμε την Ελλάδα του ήλιου, της θάλασσας, της χαράς και όχι την Ελλάδα του θρήνου, της συμφοράς, της απόγνωσης, της απόλυτης καταστροφής.

Γιατί, εντάξει όλοι έχουμε το δικαίωμα της άποψης, όλοι μπορούμε να ασκήσουμε αυστηρή κριτική σε ένα δημόσιο πρόσωπο, σε ένα πρόσωπο που εκτείθεται, όμως, είναι άδικο να του χρεώνουμε πράγματα που δεν ισχύουν.
Νεότερη Παλαιότερη