Φωτοντοκουμέντα : Οι μεταφερόμενοι στην Ιθάκη, λάτρεις του Τσίπρα


Φαίνεται πως ανάμεσα στο πλήθος που αποθέωσε και αγκάλιασε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο νησί της Ιθάκης, όπου πήγε για να βγάλει διάγγελμα για την έξοδο από τα Μνημόνια, δεν ήταν μόνο κάτοικοι ή τουρίστες, αφού αποδεικνύεται πως ήταν ανάμεσά τους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είτε πολιτευτές είτε βουλευτές, ή άλλα στελέχη που δεν είναι ευρέως γνωστά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αφενός η βουλευτής Κεφαλληνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, που ήταν μέσα σε όλα τα πλάνα αποθέωσης του πρωθυπουργού, τον οποίο υποδέχθηκε φιλώντας τον, τον συνόδευσε στη βόλτα του στο νησί, αλλά και στη σύσκεψη στο δημαρχείο.




Ακόμη ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που εμφανίστηκε στα πλάνα και τις φωτογραφίες να εκφράζει την αγάπη της για τον Αλέξη Τσίπρα, η Μαρία Αντύπα, η οποία κατέβηκε υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στο νόμο Αχαΐας.




Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με όσα καταγράφονται από όσους βρέθηκαν στο νησί, οι φανατικοί υποστηρικτές του πρωθυπουργού ήταν επισκέπτες και όχι ντόπιοι, οι οποίοι μάλιστα αφίχθησαν αυθημερόν στην Ιθάκη για να χειροκροτήσουν τον πρωθυπουργό.
Νεότερη Παλαιότερη