Αυτό που όλοι υποπτεύονταν : Σκότωσε το κουμπάρο και αυτοκτόνησε


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σήμερα όσον αφορά στη δολοφονία του ασφαλιστή Κώστα Δαλακούρα και την αυτοκτονία του κουμπάρου του, καθώς όπως αποδεικνύεται από τη βαλλιστική εξέταση, ο αυτόχειρας δολοφόνησε τον κουμπάρο του και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ανατροπή στις υποθέσεις της δολοφονίας και της αυτοκτονίας στην Ξάνθη. Όπως τελικά προκύπτει ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε ήταν ο δράστης του φόνου.

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, προκύπτει πως χρησιμοποιήθηκε ένα όπλο τόσο στη δολοφονία όσο και την αυτοκτονία και είναι το ίδιο, αυτό που είχε ο δράστης και αυτόχειρας.. Επίσης, υπάρχει μάρτυρας ο οποίος "τοποθετεί" τον δράστη στο σημείο της δολοφονίας και μάλιστα το κρίσιμο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της περασμένης Τρίτης είχε εντοπιστεί νεκρός ο γνωστός επιχειρηματίας της πόλης.

Το πτώμα του βρέθηκε στις 10.30 τη νύχτα με την Αστυνομία να αποκλείει την οδό Βενιζέλου, δίπλα στα δικαστήρια. 
Ο δολοφονημένος ασφαλιστής Κώστας Δαλακούρας

Ο 54χρονος επιχειρηματίας ήταν νεκρός με αίματα σε διαμέρισμα που διατηρούσε σε οικοδομή.

Όλες οι ενδείξεις έδειχναν πως έδωσε τέλος στη ζωή του. Βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος με όπλο στο χέρι του ενώ από τις δύο τον αναζητούσε η οικογένειά του και φίλοι.

Ο γνωστος επιχειρηματίας οπτικών ειδών ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά και η οικογένειά του παραθέριζε στo εξοχικό της οικογένειας. 

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη, προέρχεται από γνωστή επιχειρηματική οικογένεια και δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους οικονομικά ή άλλα προβλήματα.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, το απόγευμα συγκεκριμένα, είχε βρεθεί δολοφονημένος ένας Ξανθιώτης ασφαλιστής. Τον βρήκε νεκρό στο ασφαλιστικό του γραφείο, στην οδό Τσιμισκή και Καραολή, η κόρη του. 

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι πρόκειται για δολοφονία και απέκλεισε το χώρο.

Το θύμα είχε πυροβοληθεί γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Όπως γίνεται γνωστό, τα κίνητρα ήταν οικονομικά.
Νεότερη Παλαιότερη