Χαλκιδική : Ντροπιαστικές σκηνές, πληγώνουν και χλευάζουν τον Ελληνα πολίτη


Επικοινωνιακό σόου από την κυβέρνηση και τοπικό Δήμο της Χαλκιδικής, στήθηκε μπροστά σε δεκάδες κάμερες, φωτογράφους, δημοσιογράφους και παρατρεχάμενους.

Στριμωγμένη η κυβέρνηση μπροστά στον θάνατο 90 ανθρώπων από την φονική πυρκαγιά που έπληξε την Αττική,  δεν δείχνει να νοιάζεται ιδιαίτερα για το δράμα που παίζεται με αυτή τη Εθνική τραγωδία.
Ακολουθώντας προφανώς τις εντολές άγνωστο ποιων αναίσθητων επικοινωνιολόγων,  προσπαθεί χονδροειδέστατα να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από το Εθνικό δράμα, στήνοντας επικοινωνιακά σόου "γκρεμίσματος αυθαιρέτων".

 Ενα τέτοιο σόου είχαμε στην Χαλκιδική, στον δήμο Κασσάνδρας, όπου με παρόντα όλα τα πιθανά και απίθανα μέσα ενημέρωσης, σκαπτικό μηχάνημα έριξε έναν μαντρότοιχο με κάγκελο, ο οποίος έκλεινε την πρόσβαση πολιτών στην παραλία.

Η περιοχή που στήθηκε το σκηνικό αυτό, όπου και να γύριζες να κοιτάξεις, γεμάτη αυθαίρετα κάθε είδους, από παράγκες μέχρι βίλες, ενώ ντόπιοι και μεταφερόμενοι προύχοντες, χαμογελαστοί  παρακολουθούσαν τον μαντρότοιχο να πέφτει.

 Παρόντες και τοπικοί παράγοντες του κυβερνητικού κόμματος, με πρώτη και καλύτερη την βουλευτή Χαλκιδικής κ. Αικατερίνη Ιγγλέζη, γνωστή στο πανελλήνιο για την επερώτηση που κατέθεσε με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή, ώστε να επιτραπεί το ελεύθερο κάμπινγκ σε όλη τη χώρα, συνεπώς  και στον ιδιαίτερα τουριστικό νομό της Χαλκιδικής ο οποίος την εξέλεξε !!

 Το πιο τραγικό βέβαια σε όλη αυτή την ιστορία, είναι το ότι η Κυβερνητική συμμορία δεν νοιάζεται για τα δεκάδες θύματα της τραγωδίας στην Αττική, παρά στήνοντας αστεία και φτηνά επικοινωνιακά κόλπα, προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από το ανείπωτο δράμα που ζουν συνέλληνες μας.


 Δυστυχώς η αναλγησία και η πάση θυσία αγκίστρωση στις καρέκλες της εξουσίας,  έχει οδηγήσει στην απανθρωπιά και την πλήρη αποξένωση από το κοινωνικό γίγνεσθαι.

Οπως αναφέρει Κυβερνητικό ΜΜΕ :
"Πραγματοποιήθηκε η κατεδάφιση της αυθαίρετης κατασκευής στην περιοχή «Γκατζουρέικα» της παλιάς επαρχιακής οδού Πολύχρονου – Χανιώτης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, που έφραζε τον δρόμο και την ελεύθερη δίοδο των πολιτών προς τον αιγιαλό.

Υπηρεσιακοί παράγοντες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, οι οικεία Δημοτική Αρχή, η  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη και ο Συντονιστής της Ν.Ε. Στέλιος Παπαματθαίου βρέθηκαν στο σημείο όπου τα μηχανήματα προχώρησαν στη διάνοιξη διόδου προς την παραλία κατεδαφίζοντας την περίφραξη και απομακρύνοντας δέντρα και κλαδιά."







Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη και ο Συντονιστής της Ν.Ε. Στέλιος Παπαματθαίου

Νεότερη Παλαιότερη