Μετά από οκτώ μήνες, ελπίδες και πάλι για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη

Aπό την Παραμονή Χριστουγέννων ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του στο νοσοκομείο, μετά το σοβαρό τροχαίο που υπέστη!

Ο παρουσιαστής, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά μετά από την πτώση που είχε με την μηχανή του και μάλιστα, τα πρώτα σημάδια έδειχναν πως ο κίνδυνος για την ζωή του ήταν τεράστιος.

Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται σε θεραπευτήριο για την αποκατάσταση του. Αφού βρέθηκε για δυο μήνες στην εντατική κατάφερε και βγήκε νικητής από την πρώτη αυτή ενώ οι επιπλοκές ήταν αρκετές με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει πολλές φορές η ζωή τους. Κάθε φορά τα κατάφερνε!

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του είναι η σύζυγος του Εβελίνα Βαρσάμη η οποία του δίνει δύναμη και στέκεται δίπλα του «βράχος». Ο παρουσιαστής είχε υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και συνέχισε να νοσηλεύεται μέχρι που η κατάσταση του βελτιώθηκε. Το μόνο που έμενε ήταν το θέμα της κινητικής του αποκατάστασης.

Ο προβληματισμός των γιατρών ήταν πως ο Κωνσταντίνος έπρεπε να μάθει να κινείται από την αρχή σιγά σιγά… Και όμως τα κατάφερε και σε αυτό! Σύμφωνα με πληροφορίες ο αγαπημένος παρουσιαστής πλέον σηκώνεται όρθιος και καταφέρνει να στέκεται για λίγα δευτερόλεπτα.

Αυτό από μόνο του είναι τεράστια εξέλιξη για την υγεία του και έχει προκαλέσει χαμόγελα και δάκρυα χαράς στην οικογένεια του αλλά και στους θεράποντες ιατρούς που τον παρακολουθούν.

Ακόμα δυστυχώς δεν μπορεί να προσδιοριστεί το διάστημα που θα χρειαστεί μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του όμως το γεγονός πως το σώμα του αντιδρά θετικά τους κάνει να πιστεύουν πως ο Κωνσταντίνος θα επιστρέψει σπίτι του συντομότερα απ’ ότι πίστευαν αρχικά.
Νεότερη Παλαιότερη