Τροχαίο με δύο νεκρούς- Γνωστός επιχειρηματίας το ένα θύμα


Συγκλονίζει την πόλη της Χαλκίδας το νέο τροχαίο δυστύχημα με τους δύο νεκρούς, που σημειώθηκε λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (22-08-2018), στο κεντρικό δρόμο Χαλκίδας - Βασιλικού. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που διερευνώνται από την Τροχαία, δύο διερχόμενα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο και των δύο οδηγών.

Στο τόπο του δυστυχήματος ανασύρθηκε νεκρός ο 31χρονος οδηγός του πρώτου ΙΧ, Αλέξανδρος Κώτσιος, ενώ ο άλλος οδηγός ηλικίας 62 ετών, Λάμπρος Μπασινάς «έσβησε» στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 31χρονος διέμενε στη Θήβα, ενώ ο 62χρονος ζούσε με την οικογένεια του στο Βασιλικό Χαλκίδας.

Ο τελευταίος μάλιστα ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη Χαλκίδα λόγω και της επιχειρηματικής δράσης που είχε αναπτύξει στη πόλη.

Η ιδιότητα του αποκαλύφθηκε λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν όταν και επιβεβαιώθηκαν τα ακριβή στοιχεία του.

Συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Μπασινάς ήταν επιχειρηματίας και μέτοχος της εταιρείας επίπλων «Ostria - Μπασινάς» με έδρα την Χαλκίδα.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε επίσης η σύζυγός του 62χρονου, Βάσω Σταματούκου, η οποία ήταν συνοδηγός στο δεύτερο μοιραίο όχημα, και ήδη έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παραμένει νοσηλευόμενη.
Νεότερη Παλαιότερη